FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Glasburk med lock

Glasburkar kan låta som en simpel inredningsprodukt med få användningsområden men faktum är att en glasburk kan fylla många funktioner i hemmet. I vårt stora utbud finner du burkar i olika storlekar och prisklasser.
59 träffar sorterat på
Ville förvaringsburk 7,5 L - Klar - House Doctor
House Doctor

Ville förvaringsburk 7,5 L, Klar

404 kr449 kr
I lager
12
Sida 1 av 2

Mer om Glasburkar

Ett annat praktiskt användningsområde för glasburkar är om du pysslar mycket och vill ha en tydlig överblick av dina saker. Att placera ett flertal glasburkar på en hylla eller byrå gör det enkelt att få ordning och reda på dina tillhörigheter. Sortera knappar, pennor och andra föremål i en glasburk. Förslut din glasburk med ett snyggt lock eller låt burken vara utan för enkel åtkomst till dess innehåll. Du kan välja bland flera olika varianter och storlekar i vårt stora utbud.

En glasburk kan, utöver att brukas som förvaring, användas som inredningsdetalj i hemmet. Välj bland höga och låga glasburkar som kan placeras på fönsterbrädan, i det öppna vitrinskåpet eller på brickbordet.

Med snygga glasburkar kan du skapa stilleben i hemmet. Placera vackra snäckor, prydnadsstenar eller stora fjädrar inuti för ett naturligt blickfång på vardagsrums- eller sidobordet. Numera kan du även köpa batteridriven LED-belysning på tråd som kan placeras inuti glasburkar för en häftig visuell effekt. Låt glasburkarna ta plats i hemmet och låt fantasin flöda när du skapar dina egna konstverk inuti dem.

Stilrena glasburkar i dova färger är perfekta att ha i badrummet som förvaring för bomull och smycken. Kombinera en eller flera på badrumshyllan. Glasburkar i köket fyller många olika funktioner och när du vill ha en glasburk som inredningsdetalj är det bara att diska ur och skapa ett blickfång efter eget tycke och smak.

En blandning av glasburkar i olika storlekar är både vackert och praktiskt och något som snabbt blir oumbärligt, oavsett vad du än tänkt använda dina glasburkar till. En glasburk kan alltid återanvändas år efter år och är därför en hållbar produkt för hemmet och miljön. Vi har glasburkar i alla tänkbara modeller från välkända och populära tillverkare. Välj bland varumärken som exempelvis Brabantia, Ernst Kirchsteiger och House Doctor. Mixa och matcha din nästa uppsättning glasburk för en komplett samling i hemmet.

Glasburkar kan fylla flera funktioner i hemmet. I köket är glasburkar och konserveringsburkar ett händigt hjälpmedel och genom att blanda olika storlekar har du alltid tillgång till praktisk förvaring. De kan bland annat användas för smakrika inläggningar från egen odling, samt för kryddor och andra torrvaror som pasta och ris. Du slipper också tråkiga plastförpackningar i skrikande färger och kan enkelt sortera kökets nödvändigheter i dina burkar. Glasburkar är enkla att rengöra med handdisk och då glas är ett tåligt material har de även mycket lång hållbarhet.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*