FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Smörbyttor

Smörbyttor är härliga inredningsdetaljer med en smått nostalgisk känsla. Att ha smöret i en separat behållare är hygieniskt och mindre kladdigt än att ha smöret kvar i pappret. Med en smörbytta på bordet försvinner känslan av slit-och-släng och det är även bättre ur hållbarhetssynpunkt. Vi har allt ifrån fina byttor i retrostil till ultramodern förvaring.
26 träffar sorterat på
Eva Trio Legio Nova smörask - 10x12 cm - Eva Solo
Eva Solo

Eva Trio Legio Nova smörask, 10x12 cm

249 kr299 kr
I lager

Mer om Smörbyttor

Tycker du att smörpaketet förstör hela intrycket av den mysiga frukostdukningen? Eller irriteras du över att bli kladdig om fingrarna varje gång du ska veckla ut smörpappret för att baka? Byt ut smörpaketet eller pappret mot en smörbytta för att istället få till den där prydliga och nostalgiska känslan! Dessutom är behållaren ett mer hygieniskt och mindre kladdigt alternativ till att ha kvar smöret i originalförpackningen. Välj bland smörbyttor av stål, plast eller porslin i stilrena och retroinspirerade designer och gör dem till en naturlig del av det dukade bordet. Det ser inte bara trevligare ut, utan kommer också att göra det lättare att hålla smöret fräscht ännu längre!

I vårt sortiment hittar du smörlådor från populära varumärken som fungerar lika bra för smöret till smörgåsen som för smöret till matlagningen eller bakningen. En smörbytta är utformad med lock för att hålla smöret fräscht och skyddat från yttre faktorer och är dessutom otroligt lätt att göra ren då den ofta är tillverkad i material såsom plast, metall eller porslin. Hos oss hittar du askar med plats för alltifrån 250 gram till 500 gram smör som genast kommer att skapa en betydligt mer genomtänkt och hemtrevlig känsla i kylen eller på middagsbordet.

Välj mellan modeller i modern och stilren design eller lådor i mjuka former med retrolook beroende på din stil och resterande serveringstillbehör. Sedan är det bara att lyfta på locket för att servera dina gäster smör till brödet eller för att enkelt skära upp den mängd du behöver för bakningen! Kika igenom vårt sortiment av förvaringsburkar och komplettera din nya smörbytta med en matchande ostkupa och små skålar till färskosten och sylten och duka fram frukosten eller mellanmålet med stil!

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*