FRI FRAKT ÖVER 499 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Vinglas

Vackra vinglas förhöjer upplevelsen av vinet, och är dessutom mycket dekorativa på middagsbordet. I vårt sortiment hittar du både allroundglas, glas som är anpassade efter vinets kulör och vinglas som är specialanpassade efter druva eller odlingsplats.
435 träffar sorterat på  
Popularitet
Senta rödvinsglas 2-pack - 2-pack 38 cl - Iittala
Iittala

Senta rödvinsglas 2-pack, 2-pack 38 cl

251 kr359 kr
I lager
1
...
13
Sida 1 av 13

Mer om Vinglas

Vi har även vinglas som passar utmärkt för vinprovning både vad gäller form och storlek. För den riktige experten finns även ett svart vinprovarglas, så att smakomdömet inte påverkas av vinets färg. Vissa av våra vinglas är speciellt framtagna för att vara lite extra tåliga och diskmaskinssäkra, vilket kan vara skönt om man är ute efter glas som ska användas till större sällskap. För den som är ute efter tåliga vinglas till sommarens picnics och utflykter rekommenderar vi våra tåliga och snygga vinglas i akrylplast. Vill du lära dig lite mer om hur du kan matcha vin och mat för att få ut smakerna på bästa sätt? Läs vår artikel "9 tips för att kombinera mat och vin"!

Hos oss hittar du klassiska varumärken som Orrefors, Kosta Boda, Iittala, Esprit, Riedel och Spiegelau. Vill man vara säker på att ha glas för alla viner och tillfällen rekommenderar vi att man investerar i både rödvinsglas och vitvinsglas, eftersom de har olika karaktär. Bland våra rödvinsglas hittar du flera olika storlekar, där några av våra mest populära modeller är anpassade för bourdeauxviner och bourgogneviner och därför har en bred, rundad kupa. Bland våra nättare vitvinsglas hittar du glas för bland annat riseling, chardonnay och sauvignon blanc. 

I vårt sortiment finns glas som passar såväl vinexperten som den som är novis på området. För oss är det också viktigt att du ska hitta ett formspråk som tilltalar just dig, så på KitchenTime hittar du allt från moderna, raka snitt till klassiska kupor. För den som är ute efter glas att använda till vardags kan vi rekommendera de vackra vinglasen utan fot från Spiegelau, vilka såklart även gör sig minst lika bra vid festligare tillfällen. För den som tycker om tyngre, smakrika viner rekommenderar vi en större kupa som ger vinet utrymme och lockar fram hela dess karaktär.

Tips & Inspiration

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*