FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Inredning/Diskning & Städning/Diskborstar & Disktrasor

Diskborstar & Disktrasor

Här hittar du våra utvalda diskborstar och disktrasor. Det viktigaste köksredskapet vad gäller renhållning och diskning måste vara diskborsten! Att ha en bra diskborste är viktigt för att få dina köksprodukter och bestick rena och fräscha.
104 träffar sorterat på
Happy Sinks disktrashållare - Biokomposit - HAPPY SiNKS
HAPPY SiNKS

Happy Sinks disktrashållare, Biokomposit

271 kr349 kr
På väg till oss
Happy Sinks disktrashållare - Magnetisk stål - HAPPY SiNKS
HAPPY SiNKS

Happy Sinks disktrashållare, Magnetisk stål

492 kr599 kr
I lager
KITCHEN HACKS
1
...
3
Sida 1 av 3

Mer om Diskborstar & Disktrasor

För att dina köksredskap ska hålla så länge som möjligt är det viktigt att du är noga med att rengöra dem efter användning eftersom smuts försämrar produkternas prestanda med tiden. Det kan även vara bra att byta diskborste med jämna mellanrum, en diskborste bör användas i omkring 1-2 månader, diskborstens livslängd beror givetvis på kvalitet och användning. Om du har diskmaskin och inte använder din diskborste särskilt mycket kan den hålla längre än om du använder den varje dag.

För att fräscha upp din diskborste kan du köra den i diskmaskinen eller koka den ett par minuter för att bli kvitt alla  bakterier. Det kan även vara bra att tänka på att du sköljer ur diskborsten med kallt vatten efter användning. Om du ska diska flaskor eller karaffer kan du använda en smart flaskdiskborste, här hittar du även praktiska diskborstställ för en smart förvaring av din diskborste, flaskborste eller disksvamp. Här hittar du även klassiska städredskap för dina golv som golvmopp, dammvippa, sopskyffel och praktiska set med sopborste och skyffel.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*