
INGREDIENSER
- Ca 1 kg färskpotatis
- 1 knippe Rädisor
- 1 frp Ärtskott
- 1 frp Sockerärtor
- 3 msk Kapris
- 1 knippe Salladslök
DRESSING
- 1 tsk Dijonsenap
- 1,5 msk Balsamvinäger
- 1 dl Olivolja
- Örtsalt
- Peppar
Klicka här för att få 50kr rabatt!
Var först med exklusiva rabatter och kökskunskap
*Rabattkoden är personlig och gäller endast vid köp över 600 kr och ej på varor från Mateus. Genom att registrera dig accepterar du att ta emot email och SMS från KitchenTime med exklusiva kampanjer & kökskunskap. Du kan avregistrera dig när som helst.
Är du säker på att du vill tömma varukorgen?
Denna färskpotatissallad är perfekt som tillbehör till både kött och fisk. Rädisor och kapris tillsammans med senapsvinaigrette ger potatisen extra mycket smak!
INGREDIENSER
DRESSING
GÖR SÅHÄR
På bilden: Skala enkelt färskpotatis med en Potatisskalare med vev från Nordwik som även fungerar som salladsslunga. Kraftig och stabilskärbräda med lådai naturligt gummiträ från Continenta. Dippskål Le Creuset.