
INGREDIENSER
- Ca 1 kg färskpotatis
- 1 knippe Rädisor
- 1 frp Ärtskott
- 1 frp Sockerärtor
- 3 msk Kapris
- 1 knippe Salladslök
DRESSING
- 1 tsk Dijonsenap
- 1,5 msk Balsamvinäger
- 1 dl Olivolja
- Örtsalt
- Peppar
x
x
Är du säker på att du vill tömma varukorgen?
Din nuvarande varukorg kommer att raderas om du väljer att gå vidare med dessa varor
Denna färskpotatissallad är perfekt som tillbehör till både kött och fisk. Rädisor och kapris tillsammans med senapsvinaigrette ger potatisen extra mycket smak!
INGREDIENSER
DRESSING
GÖR SÅHÄR
På bilden: Skala enkelt färskpotatis med en Potatisskalare med vev från Nordwik som även fungerar som salladsslunga. Kraftig och stabilskärbräda med lådai naturligt gummiträ från Continenta. Dippskål Le Creuset.