FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Tallrikar

Med rätt tallrik kan vilken servering som helst lyftas till nya nivåer, den enklaste pastarätten som slängts ihop på tio minuter kan se ut som lyxig restaurangmat när den vilar på en snygg tallrik. Här hittar du alla våra tallrikar och serviser från välkända varumärken.
MattallrikarAssietterDjupa TallrikarServiserBarnserviser
2610 träffar sorterat på
Gjutjärnstallrik med underlägg 4-pack & Gaffel - Trä-gjutjärn - Nordwik
Nordwik

Gjutjärnstallrik med underlägg 4-pack & Gaffel, Trä-gjutjärn

349 kr589 kr
I lager
KAMPANJ
1
...
73
Sida 1 av 73

Mer om Tallrikar

Inget hushåll klarar sig utan en uppsättning tallrikar! KitchenTime erbjuder tallrikar och serviser i en mängd olika färger och modeller för att du ska hitta något som passar just din stil. Det kan vara bra att ha både en uppsättning större platta tallrikar som lämpar sig vid maträtter som fisk och potatis, kött och potatisgratäng m.m., rätter som inte kräver höga kanter helt enkelt.

Förutom de platta stora tallrikarna behöver du stora tallrikar som är lite djupare. Dessa lämpar sig väl till olika typer av pastarätter eller soppor. Utöver dessa tallriktyper kan du även behöva små och djupa tallrikar till frukostyoghurten eller glassefterrätten. Här hittar du flera populära märken för att du ska kunna utöka den servis som du redan har, eller kunna påbörja införskaffandet av en ny.

Här hittar du tallrikar av hög kvalitet från flera välkända varumärken i både klassisk, tidlös och modern design. För att piffa till dukningen kan tallrikar med fördel kombineras med assietter i andra färger eller modeller, men det är en god ide att börja samla på tallrikar som du kan duka upp en enhetlig dukning med. Vi har många klassiska vita tallrikar som alltid är ett säkert kort för alla stilar och tillfällen, det vita porslinet passar utmärkt både till vardags och fest som lätt piffas upp med servetter, dukar och andra dekorationer. Vi har också tallrikar med tidlösa mönster som man inte tröttnar på och lite mer rustika tallrikar i stengods som finns i flera naturnära färger. Här hittar du tallrikar i olika storlekar och former, förutom klassiska middagstallrikar hittar du även djupa tallrikar som passar utmärkt till pastarätter, sallader och soppor.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*