FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in
Inspiration/Recept/Huvudrätter/Kantarellpizza med västerbottenost

Kantarellpizza med västerbottenost

Recept: Linn Torstensson240311

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 pizzadeg
  • 400 g kantareller
  • Rapsolja med en klick smör att steka i
  • ½ dl lätt crème fraiche
  • 1 dl riven västerbottenost
  • 100 g solrosskott
  • Salt, peppar

Gör så här

  1. Stek kantareller i en torr stekpanna tills de vätskat av sig. Lägg en klick smör tillsammans med rapsolja i stekpannan och stek kantarellerna gyllene på medelvärme. Salta och peppra.
  2. Bre på crème fraiche över pizzabottnen med en smörkniv. Lägg på kantarellerna och toppa med västerbottenost.
  3. Ugnsbaka pizzan på en plåt med bakplåtspapper i 225 grader cirka 10 minuter eller tills pizzan fått en härlig gyllene yta.
  4. Toppa den färdiga pizzan med solrosskott. Klart!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*