FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Köksapparater/Brödrostar

Brödrost

En brödrost eller en toaster är det perfekta köksredskapet för att få till en riktigt god rostmacka som passar både till frukost eller mellanmål. På bara någon minut får du härligt rostat bröd!
83 träffar sorterat på
Brödrost Lite 2 Skivor - Blank svart - Dualit
Dualit

Brödrost Lite 2 Skivor, Blank svart

1 599 kr1 899 kr
Beställningsvara
1
...
3
Sida 1 av 3

Mer om Brödrostar

Designmässigt varierar utbudet en hel del mellan de olika brödrostarna, en del är diskreta och stilrena medan andra är mer unika och färgglada. Kort och gott skulle man kunna säga att vi har något för alla smaker!

I vårt sortiment av brödrostar hittar du flera olika varianter som alla håller hög kvalitet. En del är mindre och rostar endast ett bröd åt gången medan andra kan rosta bröd med upp till fyra brödskivor på en och samma gång. Om ni är en familj där flera familjemedlemmar vill ha rostat bröd till frukost kan det vara en bra idé att välja en brödrost som rostar fyra bröd åt gången så att frukosten blir njutsam och inte ytterligare ett stressmoment under morgonen då tiden har en tendens att rinna iväg.

Vad vore ostmackan utan det rostade brödet? Brödrosten har kommit att bli en essentiell produkt i alla kök. Frukosten, mellanmålet och ja ibland även middagen. En härlig rostmacka med varm choklad på lördagsmorgonen, en snabb rostmacka som mellanmål innan träningen, en god macka till den varma soppan till middag, ja alla dessa måltider skulle inte vara densamma utan sin brödrost. Varför inte kombinera brödrostens praktiska funktion med design. Vi har brödrostar i olika stilar som kommer att vara ett snyggt element i just din köksinredning. Välj den som passar dig och ditt kök!

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*