FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Köksapparater/Fritöser

Fritös

Det man kanske först och främst associerar fritösen med är pommes frites, och visst är det härligt att kunna fritera egna potatisbitar hemma!
3 träffar sorterat på  
Popularitet
Cold Zone fritös 3 l - Borstat stål - Severin
Severin

Cold Zone fritös 3 l, Borstat stål

689 kr849 kr
I lager

Mer om Fritöser

Vill du hitta inspiration till dina kommande friteringsexperiment så finns det oändligt många recept online. Hos oss finns flera olika modeller av fritöser med olika stor kapacitet och olika specialfunktioner; en del är lämpliga för portionsstorlekar och andra har större kapacitet för tillagning av familjemiddagar. En av våra mest populära fritöser är tefal actifry Express. Du hittar alla våra olika fritöser här nedan!

Här hittar du alla fritöser som finns i vårt sortiment. Det mesta i matväg går att fritera så låt fantasin flöda! Kanske den konstigaste kombinationen blir det godaste du någonsin ätit? Om du ska tillaga en huvudrätt kan du fritera till exempel kyckling eller räkor, som även ofta kan hittas bland buffén hos kinesiska restauranger.

Du kan även pröva att fritera rotfrukter eller grönsaker. Om du ska bjuda på efterrätt fungerar det även utmärkt att fritera olika frukter. En fritös kan användas till så mycket mer än att förvandla potatis till pommes frites, och ger dina vardagsmiddagar en lyxig känsla. Fritösen fylls först på med olja eller smält fett och sedan är den redo att användas. Innan du lägger i den mat som du vill fritera måste du blanda til en frityr som du täcker råvaran med, sedan är det bara att sätta igång och fritera!

Om du vill fritera mat på ett hälsosammare vis kan du välja en varmluftsfritös. Med varmluftsfritösen kan du fritera råvaror med lite eller ingen olja alls vilket gör att du kan tillaga pommes, klyftpotatis och dina favoriträtter på ett fettsnålt vis. Det är också mycket snabbt och enkelt att använda en fritös med förberedelser på bara ett fåtal minuter kan du laga all från kycklingvingar till pommes frites. Med varmluftsfritösen gör du enkelt och gott men också hälsosammare!

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*