FRI FRAKT ÖVER 499 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Köksapparater/Gasbrännare

Gasbrännare

En gasbrännare är ett mångsidigt verktyg som kan användas till mer än man kanske först tror! Ska du bjuda på creme brulee krävs en bra creme brulee brännare.
6 träffar sorterat på  
Popularitet
Satake Flame King gasbrännare - Svart - Satake
Satake

Satake Flame King gasbrännare, Svart

399 kr499 kr
På väg till oss
KAMPANJ

Mer om Gasbrännare

Vi har både enklare livsmedelsbrännare som fungerar utmärkt för att göra crème brûlée till mindre sällskap och lite kraftfullare varianter som både hjälper dig med avancerad matlagning och att tända grillen eller brasan. För dig som är ute efter mer än enbart en brännare kan vi rekommendera något av våra gasbrännarset. Vi har bland annat ett smidigt set från märket Funktion som innehåller både brännare och fyra små formar till dina efterrätter.

En gasbrännare är även en perfekt present till den som gillar att experimentera i köket och ett redskap som du garanterat kommer att få användning för om du är intresserad av matlagning!

Med hjälp av en bruleebrännare kan du lyckas med att få till det perfekta sockerlocket. En gasbrännare går även att använda till många andra rätter. Vill du få en extra touch på exempelvis pommes duchesse är en gasbrännare ett måste, eller för att karamellisera eller bränna av maten innan servering. Om du vill göra en god citronpaj med ett marängtäcke passar en gasbrännare utmärkt då det kan vara svårt att få till den perfekta marängen i ugnen. En handsalamander kan vara ett särskilt bra val då denna brännare likt en salamander är liten och smidig. 

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*