FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Köksapparater/Juicemaskiner

Juicemaskiner

En juicemaskin är det perfekta köksredskapet för dig som gärna njuter av en färskpressad juice till frukost.
12 träffar sorterat på
Bosch VitaJuice 3 råsaftcentrifug 700W - Vit-svart - Bosch
Bosch

Bosch VitaJuice 3 råsaftcentrifug 700W, Vit-svart

1 463 kr1 799 kr
I lager

Mer om Juicemaskiner

Om du istället är ute efter en juice som är matigare som du kan dricka efter träning eller till mellanmål så passar kombinationer som banan, blåbär, och hallon. Ingen bär eller fruktkombination är för galen för att testas! Om du vill ha ytterligare smak på juicen kan du smaksätta juicen med till exempel ingefära eller mynta. Med någon av våra juicemaskiner eller juicepressar är det bara att sätta igång och juica!

I denna kategori hittar du flera smarta och funktionella juicemaskiner och juicepressar. Använd dina favoritfrukter och skapa din alldeles egna uppfriskande dryck, som dessutom är nyttig och fräsch! I vårt sortiment finns ett flertal olika juicemaskiner med olika design och med olika funktioner. Här hittar du allt ifrån en liten och lättanvänd manuell juicepress och citruspress, till en stor och mer exklusiv automatisk juicer.

Oavsett vad du är ute efter så hittar du det här hos oss på KitchenTime. Det har blivit allt mer populärt att göra egen juice, och det finns obegränsat med kombinationer att experimentera med! Vill du göra en morgonjuice kanske frukter så som äpple och apelsin, de riktiga klassikerna, lämpar sig väl.

Populära filtreringar

Tips & Inspiration

fredag 1 mars 2024
För en hälsosammare matlagning
Guider

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*