FRI FRAKT ÖVER 499 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Köksapparater/Köksassistent & Köksmaskin

Köksassistent & Köksmaskin

En Köksmaskin är ett mycket uppskattat hjälpmedel i många hushåll. Med hjälp av en assistent eller köksassistent kan du enkelt och behändigt blanda alltifrån äggvitor till en stor deg.
11 träffar sorterat på  
Popularitet
Assistent Original köksmaskin - Jubilee silver - Ankarsrum
Ankarsrum

Assistent Original köksmaskin, Jubilee silver

7 490 kr
Beställningsvara

Mer om Köksassistenter & Köksmaskiner

En storfavorit hos oss är varumärket Kitchenaid som har olika hushållsassistenter i mängder av olika färger. Om du vill ha tips på hur du använder din köksmaskin från Kitchenaid så kan du läsa mer här i Kitchentime Magazine!

En köksassistent kommer att underlätta i många olika situationer i köket. Gillar du att baka bröd eller bullar så är en köksmaskin en väl värd investering. Spara på kraften i armar och händer och låt köksmaskinen göra det tunga jobbet, så att du kan fokusera på smak och dekorering. Eftersom de flesta hushållsassistenter är relativt stora så kan det kännas viktigt med maskinens design. En snygg köksmaskin blir en snygg detalj i din köksinredning och får mer än gärna stå framme så att förvaringen av den blir så enkel som möjligt.

Du hittar köksmaskiner i vårt sortiment har olika funktioner, en del är av den klassiska modellen och klarar av dess viktiga uppgift som degblandare, medan andra är mer moderna och avancerade och till och med har en tillhörande köttkvarn. Oavsett vad du söker så har vi massor av olika köksmaskiner i olika utföranden och med olika funktioner för att du ska hitta det som passar just dig. Du finner även tillbehör till din köksassistent hos oss.

Vilken av våra köksassistenter som passar dig bäst beror helt och hållet på vad du vill att maskinen ska klara av att göra. Fundera på vilka av de olika egenskaperna du har mest behov av, och satsa på en kvalitativ hushållsassistent som underlättar din tid i köket! Eftersom att det är en ganska stor investering gäller det att hitta rätt maskin innan du gör ditt köp. Vi på KitchenTime har samlat ihop flera snygga och praktiska köksmaskiner från populära och kända varumärken av god kvalitet för att hjälpa dig hitta rätt.

Populära produkter

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*