FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Presenttips! Allt för den mattokiga köksälskaren

Köksapparater/Köttkvarnar

Köttkvarnar

Här hittar du alla våra köttkvarnar samt flera roliga tillbehör. En köttkvarn är den perfekta köksapparaten för den som har ett stort intresse för matlagning. Med hjälp kvarnen kan du snabbt och enkelt mala ditt eget kött för en extra god hemlagad middag.
9 träffar sorterat på
Ankarsrum köttkvarn med passertillsats - Vit-rostfritt stål - Ankarsrum
Ankarsrum

Ankarsrum köttkvarn med passertillsats, Vit-rostfritt stål

1 995 kr
I lager

Mer om Köttkvarnar

Din köttkvarn kan även bli till en korvstoppningsmaskin om du använder dig av tillbehöret korvhorn, vilket gör din maskin till en smidig korvstoppare då korv enkelt stoppas i olika storlekar. Är du ute efter en snygg och effektiv köttkvarn eller en smidig köttkrok så rekommenderar vi varmt att du tar dig en titt i vårt sortiment. Bland våra mest populära köttkvarnar hittar du Westmarks manuella, köttkvarn nr 8 från Funktion samt elektriska HR2727 från Philips.

Till olika köttkvarnar finns det olika hålskivor av olika mått som man kan köpa till. Olika tjocklek lämpar sig olika väl för malning av olika typer av kött. En hålskiva på 2.5mm lämpar sig bäst för fisk och för att göra olika typer av patéer. En hålskiva på 6mm fungerar bäst om du vill mala en grövre färs, och 4,5 mm är en standardskiva som passar bra till normal storlek av fisk, fågel, eller köttfärs.

I vårt sortiment hittar du både klassiska manuella och moderna eldrivna köttkvarnar. Storlek, material, funktion och utseende varierar en del så det gäller att fundera ut vad man är ute efter.

En del köttkvarnar är elektriska och klarar enkelt av att mala stora mängder kött under en kort tid medan andra är manuella och drivs för hand. De manuella kvarnarna behöver lite längre tid för att mala samma mängd kött men ger ett minst lika bra resultat. Oavsett vilken modell du väljer så har de alla ett och samma syfte, nämligen att underlätta din matlagning.

Med hjälp av de olika tillbehören kan du enkelt variera malningen av ditt kött efter vilken maträtt du lagar. I vårt utbud hittar du till exempel en malskiva som har olika storlekar på hålen, vilket gör det möjligt för dig att själv välja tjockleken på det malda köttet. Om du är sugen på att göra egna hamburgare passar en köttkvarn perfekt, recept på goda minihamburgare hittar du i Kitchentime Magazine.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*