FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Köksapparater/Matberedare

Matberedare

Matberedaren är ett mycket uppskattat hjälpmedel i många kök. Den är väldigt effektiv och gör matlagningen både snabbare och enklare.
14 träffar sorterat på
Bosch matberedare 2,3 l - Rostfritt stål - Bosch
Bosch

Bosch matberedare 2,3 l, Rostfritt stål

1 480 kr1 554 kr
I lager

Mer om Matberedare

Bland våra recept hittar du massor av goda recept där vi använt oss av en matberedare för att få till smidiga degar, vi har till exempel använt en matberedare vid bakning av denna medelhavsinspirerade paj.

Självklart varierar funktionerna mellan de olika matberedarna- du kan med andra ord välja matberedare utefter dina behov. Storlek och utseende varierar också en hel del. I vårt sortiment hittar du allt från klassiska och stilrena vita eller silverfärgade matberedare till färgsprakande och moderna sådana. Detta gör det lättare för dig att hitta en beredare som passar in i just ditt kök. Alla våra matberedare är enkla att använda och ger snabba och goda resultat.

I vårt sortiment hittar du även en smidig salladsmixer som är särskilt framtagen för att hacka och strimla olika grönsaker i varierad tjocklek. Med salladsmixern kommer sex olika skivor vilket gör att du kan få stor variation på dina grönsaker. Ta dig en titt på flera olika produkter och jämför deras funktioner och kvaliteter för att hitta den perfekta modellen för just dig.
 

För dig som lever ett hektiskt liv och inte har tid att stå i köket en längre tid är en matberedare, eller en processor en av de bästa investeringar du kan göra. Med hjälp av en processor har du tid att laga hälsosam hemlagad mat under en kortare tid än om du skulle göra allt för hand. Så istället för att sänka kvaliteten på maten du äter kan du alltså köpa en matberedare som effektiviserar din matlagning och ger dig tid över till andra viktiga aktiviteter.

Idag finns det matberedare med väldigt många olika funktioner. De klarar av allt från knådning, hackning och mixning till malning. Detta betyder alltså att matberedaren har ett mycket brett användningsområde. Förutom att laga mat med matberedaren kan du dessutom effektivisera din brödbakning samt mala dina kaffebönor i din matberedare.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*