FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Köksapparater/Pastamaskiner

Pastamaskiner

Med hjälp av en pastamaskin kan du enkelt laga en italiensk festmåltid i ditt eget kök! Pasta i alla dess former är en av våra mest älskade rätter, och passar både vardag som fest.
16 träffar sorterat på  
Popularitet
Marcato pastamaskin Atlas 150 - Classic - Marcato
Marcato

Marcato pastamaskin Atlas 150, Classic

674 kr1 069 kr
I lager

Mer om Pastamaskiner

En investering i en pastamaskin skänker återkommande glädje till familj och vänner! Du kan även spana lite extra på våra raviolitillbehör och andra tillbehör som gör att du enkelt kan variera dina pastarätter genom att göra egen ravioli! I vår Pastaskola kan du även läsa om hur du gör din egen pasta.

Att laga pasta från grunden behöver inte vara särskilt komplicerat alls, och med en kvalitetsmaskin för pasta blir det ännu enklare och gör matlagningen till en rolig aktivitet. Med en pastamaskin kan du laga fettuccine, tagliatelle, ravioli eller lasagne som en riktig italienare i ditt eget kök. Med din egna färska pasta har du full kontroll över pastans innehåll och smakskillnaden mellan torkad och färsk pasta är enorm. Imponera på gäster och familj med hjälp av en av våra fantastiska pastamaskiner. Tillsätt örter, variera mjölet och formen och upptäck alla möjligheter som finns med att göra sin egna färska pasta. Pastamaskinen blir ett element i köket du aldrig vill vara utan.

Många av våra pastamaskiner har tillbehör som gör att du kan variera pastasort efter tycke och smak, och vi har både elektriska pastamaskiner och manuella maskiner som du kan välja mellan. Vi har flera populära pastaset och pastamaskiner i olika storlekar och utföranden från olika varumärken i vårt sortiment. Allt för att du ska kunna bli ett riktigt proffs på pasta i köket! Med din egna färska pasta tar du dina pastarätter till nya nivåer.Välj den pastamaskin som passar dig och ditt kök redan idag!

Populära filtreringar

Tips & Inspiration

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*