FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Presenttips! Allt för den mattokiga köksälskaren

Köksapparater/Riskokare

Riskokare

I den här kategorin hittar du alla våra riskokare! En riskokare är ett utmärkt köksredskap för att koka ris enkelt och smidigt, och riskokaren är mycket uppskattad i många hushåll.
4 träffar sorterat på
Riskokare large 3,3 l - Vit - Russell Hobbs
Russell Hobbs

Riskokare large 3,3 l, Vit

599 kr
I lager

Mer om Riskokare

Riskokarna i vårt sortiment är både snygga och funktionella och vi har dessutom en grötkokare där du kan koka ris så väl som gröt. Våra riskokare är enkla att använda och går lätt att rengöra efter användning. Jämför gärna våra produkter för att hitta en kokare som passar dig. I produktbeskrivningarna finner du mer information om deras olika funktioner!

En riskokare, eller rice kooker, är enkel att använda och har många smarta funktioner. Med en riskokare behöver du till exempel inte vara rädd för att ditt ris ska brännas vid, eller brännas fast i botten.

I vårt sortiment av riskokare kan du välja mellan flera olika modeller. För att du ska hitta en riskokare som passar bra in i ditt hushåll bör du fundera över vilka funktioner som är viktiga för dig. Det finns dessutom olika storlekar av riskokare, så att du kan enkelt kan anpassa ditt köp efter hur mycket ris du vill kunna koka åt gången.

Vill du kunna laga ris på ett snabbt och smidigt sätt är en riskokare ett utmärkt val! Med en riskokare får du perfekt kokat ris varje gång och mycket enkelt att använda. Hos oss hittar du riskokare av hög kvalitet från fler välkända varumärken som är lätthanterliga, lätta att rengöra, och ofta med flera smarta funktioner och program som gör att du kan göra mycket mer än att bara koka ris. Vissa riskokare är även utrustade med insats för ångkokning av exempelvis grönsaker.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*