FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Sifon

I den här kategorin hittar ni alla våra sifoner och gaspatroner. Sifoner har funnits länge men de har nog aldrig varit så populära som de är nu! Det finns två typer av sifoner; sodasifoner och gräddsifoner.
17 träffar sorterat på
Gräddpatroner iSi Pro - 50-pack - ISi
ISi

Gräddpatroner iSi Pro, 50-pack

420 kr450 kr
I lager

Mer om Sifoner

I vårt sortiment av sifoner finner du både gräddsifoner och sodasifoner samt tillhörande patroner. En av våra mest populära modeller är iSi Whip Gourmet, vilken finns i två olika storlekar och är enkel och smidig att använda. 

En sodasifon är ett redskap som hjälper till att kolsyra olika drycker, antigen vanligt vatten eller annan dryck och hjälper dig att servera dina kolsyrade drinkar med stil. En gräddsifon används istället främst för att göra lätt och luftig vispgrädde. En sifon är ett redskap som många kockar håller väldigt kär, och den kan även användas för exempelvis såstillverkning. Grädde och sås är inte det enda en gräddsifon kan bidra med, med din sifon kan du göra olika typer av skum, varför inte testa göra ett hallon- eller jordgubbsskum att dekorera drinken eller efterrätten med?

Båda typer av sifoner behöver patroner för att fungera och är lättanvända redskap som kan komma till användning i de flesta hem. Därför hittar du tillhörande gaspatron och kolsyrepatron till din sifon här hos oss. Se till att du köper rätt typ av patron till din sifon, gaspatroner till din gräddsifon och kolsyrepatroner till din sodasifon. Se ut som ett proffs bakom hemmabaren eller som en riktig kock i köket med din sifon. Välj den sifon som passar dig och dina behov redan idag!

Populära filtreringar

Tips & Inspiration

tisdag 5 mars 2024
Molekylär gastronomi för hemmakockar
Guider

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*