FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

MIDSOMMARFIRA 10-50% rabatt på nästan allt | 2:11:32:40

Köksapparater/Skärmaskiner

Skärmaskiner

I denna kategori finner du alla våra skärmaskiner. En skärmaskin är en mycket behändig och lättanvänd köksmaskin som underlättar din vardag.
6 träffar sorterat på
G52 Twin skärmaskin 2 klingor - Rostfritt stål - Graef
Graef

G52 Twin skärmaskin 2 klingor, Rostfritt stål

1 386 kr2 275 kr
I lager
KAMPANJ

Mer om Skärmaskiner

Huvudsyftet är alltså det samma för alla skärmaskiner, att snabbt och enkelt skiva matprodukter, men egenskaperna kan variera från modell till modell. Vi har till exempel en smidig elektrisk skärmaskin från Sencor. Till vårt sortiment har vi valt ut snygga skärmaskiner från tillverkare som är kända för sina kvalitetsprodukter. En skärmaskin är en stor investering som man vill kunna använda i flera år framöver och därför vill vi endast erbjuda våra kunder det bästa.

Skärmaskinernas tilljörande klingor är vassa och skärpta och skulle skärmaskinens klinga behöva slipas är det inga problem. Kom ihåg att det är viktigt att du vårda din maskin väl för att den ska få lång hållbarhet. Det är viktigt att rengöra den efter varje användning, både av hygieniska skäl och för att hålla maskinen i gott skick. Många skärmaskiner är idag uppbyggda på ett sådant sätt att de är enkla att plocka isär för att de ska vara enklare att rengöra, men också för att de inte ska ta så mycket plats vid förvaring.

Med hjälp av en skärmaskin kan du snabbt och enkelt skära upp snygga och jämna skivor av kött, ost, bröd och mycket annat. Maskinen gör denna arbetsuppgift mycket snabbare samtidigt som den ger mer precisa resultat. En del skärmaskiner har fler funktioner än andra så vad man bör fundera över är vilka funktioner man är i behov av. En del maskiner kan man till exempel tilta lätt åt sidan medan andra är uppbyggda så att de enkelt går att fälla ihop för att ta mindre plats vid förvaring. En del har egenskaper som barnlås och tystgående motor. 

Säg hejdå till strul med slöa knivar och ojämna skivor bröd och kött med en ny skärmaskin. Servera det nybakade brödet, julskinkan eller rostbiffen i skivor skurna med perfektion!
Vi erbjuder många olika typer av skärmaskiner, elektriska som manuella med flera olika inställningar och egenskaper som hjälper dig i köket. Kika in vårt utbud av skärmaskiner och välj med omsorg ut den som passar just dig!

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*