FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Köksapparater/Slow Cookers

Slow Cookers

Slow cooking, eller långkok som det heter på svenska, är en matlagningsteknik där ingredienserna får småkoka tillsammans på låg temperatur under lång tid. Tanken är att du ska kunna fylla din slow cooker med mat på morgonen och sen komma hem till en färdiglagad middag på kvällen.
11 träffar sorterat på
Ninja Foodi Max OP500 multi-cooker 7,5 L - Grå-svart - Ninja
Ninja

Ninja Foodi Max OP500 multi-cooker 7,5 L, Grå-svart

3 882 kr4 199 kr
I lager

Mer om Slow Cookers

Slow cooking är populärt eftersom det är ett bra sätt att ta tillvara på billigare styckdelar som blir väldigt möra när de får tillagas under längre tid. Namnet till trots så är det även en tidseffektiv metod eftersom maten i stort sköter sig själv. Dessutom utvecklas många smaker kraftigare när maten får tillagas under längre tid. Även om långkok går utmärkt att göra i en gryta på spisen är det fördelaktigt med en slow cooker eller crock pot.

Ställ in vilken temperatur du vill laga maten på och när du kommer hem möts du av en väldoftande gryta. Vissa cookers har dessutom en timer-funktion som gör att du kan ställa in hur länge den ska gå. Genom att värmelementen sitter i väggarna, istället för i bottnen som på en spis, är risken för att det ska bränna fast minimal.
 

I vårt sortiment finner du flera olika modeller av slow cookers. Vilken crock-pot som är bäst för dig beror helt och hållet på dina önskemål. En sak du bör fundera över är storleken. För en stor familj kan det vara lönsamt att investera i en slow cocker med stor kapacitet medan andra klarar sig alldeles utmärkt med en mindre variant. Hos oss finner du det du är ute efter.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*