FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Köksapparater/Stavmixers

Stavmixers

Här hittar du alla våra olika typer av stavmixers! I vårt sortiment finns allt från originalet Bamix, till enklare modeller. Med en stavmixer kan du bland annat enkelt mixa mat, göra goda röror, göra släta soppor, eller skumma mjölk.

Kraftfull kvalité – upptäck Bamix

44 träffar sorterat på
MSM67160 Bosch ErgoMixx stavmixer 750W - Svart-fönstergrå - Bosch
Bosch

MSM67160 Bosch ErgoMixx stavmixer 750W, Svart-fönstergrå

777 kr1 199 kr
I lager
12
Sida 1 av 2

Mer om Stavmixers

Förutom soppor så passar stavmixern perfekt till att mixa ihop diverse röror, till exempel en god hummus eller baba ganoush. Ska du göra din egna falafel så är stavmixern till stor hjälp när du ska mixa ihop smeten. Stavmixern är garanterat ett redskap som kommer att hjälpa dig att briljera i köket!

Stavmixern är en enkel och smidigt köksapparat som kan användas till många olika moment inom matlagning. Vill du inte ha eller har du inte plats för en stor blender så är en stavmixer ett måste i köket. Stavmixern är både multifunktionell och enkel att förvara. Välj bland våra olika stavmixers och välj ut den som passar dig och din matlagning bäst!

Vi har olika stavmixers och stavmixerset där flera skålar och redskap ingår, vilket kan vara ett praktiskt set att köpa för dig som är i behov av mer än själva stavmixern. I våra stavmixerpaket hittar du bland annat mjölkskummare, litermått, visp och minihackare. Olika set innehåller olika redskap för att du ska hitta ett komplett set som passar dina behov. Om du är ute efter en smidig sladdlös stavmixer så hittar du även detta här hos oss.

Stavmixern är ett smart verktyg som inte tar allt för stor plats i dina kökslådor, och som verkligen kan underlätta din matlagning! Stavmixern är en köksapparat som enkelt rengörs, eftersom att mixerdelen med mixerstav oftast är avtagbar och därmed enkel att diska. En klassisk rätt som är ett gott vegetariskt alternativ är potatis-och purjolökssoppan! Den är både god och enkel att göra då du inte behöver fler ingredienser än tre, nämligen potatis, purjolök, och gullök! Sedan tillkommer kryddning efter smak. Med en stavmixer kan du enkelt få till soppans perfekta konsistens! Om du istället för en klassisk potatis-och purjolökssoppa vill prova på en något mer ovanlig soppa hittar du här ett recept på en nässelsoppa som vi kan rekommendera.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*