FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Köksapparater/Svamptorkar

Svamptorkar

En frukt- och svamptork är det perfekta redskapet för dig som älskar att plocka svamp! Med en mattork som kan användas både som frukttork och svamptork torkar du svamp och frukt på ett snabbt och smidigt sätt samtidigt som du bevarar alla smaker och näringsämnen.
8 träffar sorterat på
Steba ED5 frukt- & svamptork - Gråsvart - Steba
Steba

Steba ED5 frukt- & svamptork, Gråsvart

899 kr1 524 kr
I lager

Mer om Svamptorkar

I vårt sortiment finner du mattorkar som är utrustade med flera torklager så att du ska få plats med så mycket som möjligt i dem. Välj en mattork i en storlek som passar dina behov och ditt kök. Funktionerna mellan torkarna skiljer sig en del, men fungerar i princip likadant. Svamp- och frukttorkarna är enkla att använda och ger ett fantastiskt resultat och är ett givet redskap som alla svamp- och fruktälskare borde ha i sitt kök!

En svamptork är ett perfekt sätt att ta till vara på höstens svampskörd på ett enkelt sätt. På samma gång som svamptorkar tar liten plats bidrar de till att svampens alla smaker, enzymer och näringsämnen bevaras. Låt inte heller någon frukt gå till spillo, med en frukttorkare kan du torka den och ha den torkade frukten som ett nyttigt snacks, för pimpa din yoghurt med eller gör din egen müsli med den härliga torkade frukten i!

Att torka maten har länge varit en metod för att konservera och ta vara på den mat vi har. Med en mattorkare blir denna process enklare, mer tidseffektiv och du får näringsrik mat och frukt som håller längre. Välj mellan våra olika märken och modeller och hitta den tork som passar just dig!

Populära filtreringar

Tips & Inspiration

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*