FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Köksapparater/Våffeljärn

Våffeljärn

Finns det något godare än frasiga våfflor med sylt & grädde? Våfflor brukar vara barnens favorit, men man blir aldrig för gammal för att kunna kalla sig för våffelälskare!
19 träffar sorterat på
Select våffeljärn dubbel 2 våfflor - Svart - OBH Nordica
OBH Nordica

Select våffeljärn dubbel 2 våfflor, Svart

499 kr879 kr
I lager

Mer om Våffeljärn

Våfflor fungerar alldeles utmärkt som efterrätt, frukost eller som en lätt lunch. Det är viktigt att ha ett bra våffeljärn för att lyckas få till de perfekta våfflorna, och i vårt sortiment finner du ett flertal olika modeller och storlekar. En del av våra våffeljärn är enkla våffeljärn medan andra är dubbla våffeljärn som kan grädda två våfflor samtidigt. De flesta av våra våffeljärn har funktioner som justerbar värme, non-stickbeläggning så våfflorna släpper enkelt och inbyggd sladdförvaring, vilket gör dem väldigt användarvänliga.

För dig som är ute efter ett belgiskt våffeljärn hittar du detta här hos oss. Med ett belgiskt våffeljärn kan du få till de extra stora belgiska våfflorna. Våra rånjärn ger tunnare och sprödare våfflor för dig som föredrar dessa typer av våfflor. Vi har bland annat populära våffeljärn från Åviken. Åviken 906.6 är en modell som är särskilt populär hos oss. Vi har även flera rullrånsjärn som hjälper dig att få till perfekta rullrån. Olika våffeljärn ger även olika slags mönster, så om du så är ute efter ett klassiskt järn som ger rutor eller hjärtan, eller om du vill ha ett modernt snirklande mönster så finns ett våffeljärn som faller dig i smaken.

Våfflor uppmärksammas på Våffeldagen som infaller den 25 mars varje år. Om du vill göra våfflor som är lite matigare hittar du under Inspiration recept på våfflor med en fantastiskt god skagenröra. 

Här hittar du våffeljärn i flera olika modeller, föredrar du dom tjockare våfflorna är det ett belgiskt våffeljärn du ska ha för att kunna göra dom goda belgiska våfflorna. För vanliga klassiska våfflor har vi enkla och dubbla våffeljärn, självklart tar det hälften så långt tid med det dubbla våffeljärnet för att du kan göra två våfflor åt gången istället för en. Våfflor kan man göra året om till vardags och fest, och såklart även på den årliga internationella våffeldagen kan man passa på att göra våfflor till frukost eller dessert!

Populära filtreringar

Tips & Inspiration

onsdag 6 mars 2024
Våffeldagen
Guider

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*