FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

MIDSOMMARFIRA 10-50% rabatt på nästan allt | 2:11:53:20

Köksapparater/Vattenkokare

Vattenkokare

En vattenkokare är en given köksapparat i de allra flesta hushåll! Vattenkokaren har också generellt sett mindre energiförlust och värmer vattnet snabbare än en vanlig spis.
60 träffar sorterat på
Centric Inox vattenkokare 1 l - Rostfritt stål - OBH Nordica
OBH Nordica

Centric Inox vattenkokare 1 l, Rostfritt stål

364 kr499 kr
I lager
KAMPANJ
12
Sida 1 av 2

Mer om Vattenkokare

I vårt sortiment har vi bland annat vattenkokare som är rostfria, i olika färger, och vattenkokare i glas och  i miniformat som rymmer upp till 0,6 L. Vi har även smidiga sladdlösa vattenkokare som passar perfekt att ta med ut i båten, på campingsemestern eller till sommarstugan.

Genom att använda vattenkokare får du dubbel kapacitet om du ska värma upp stora kastruller med vatten på spisen. Om du vill tänka på miljön i din matlagning kan du koka vatten i vattenkokaren istället för att fylla upp en kastrull med vatten och koka på spisen. Häll i en del av vattnet i kastrullen och sätt på plattan samtidigt som du kokar vatten i vattenkokaren, efter det häller du i det kokande vattnet i kastrullen och vips har vattnet börjat koka snabbare än vid enbart användning av spis, och du har därför sparat på energin som skulle gått åt till att värma vattnet.

Här hittar du vattenkokare av hög kvalitet från flera välkända varumärken i olika storlekar, material och design. En vattenkokare står ofta framme i köket och gör att det kan bli en inredningsdetalj i köket. I vårt sortiment hittar du vattenkokare som både är diskreta och klassiska i designen medans andra har en mer utstickade design för den designintresserade. Vattenkokare finns i flera olika storlekar vilket gör att du kan välja en kokare som passar just dina behov, om du vanligtvis bara ska koka vatten till en kopp kan en mindre vara smidigare. Det finns också resevattenkokare i dom mindre storlekarna. Behöver du en vattenkokare som används av många i familjen eller på kontoret kan en större vattenkokare vara att föredra för att ha mycket kokat vatten färdigt på en gång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*