FRI FRAKT ÖVER 499 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Citruspress

Med en fruktpress eller citruspress kan du enkelt pressa citrusfrukter till frukostjuicen, salladsdressingen eller marinaden!
16 träffar sorterat på  
Popularitet
Cyra citruspress aluminium - Svart - Dorre
Dorre

Cyra citruspress aluminium, Svart

113 kr189 kr
I lager

Mer om Juicepressar

För dig som är ute efter en enkel citruspress  eller limepress för att pressa lime eller citron till maten har vi flera smidiga munstycken som kan fästas direkt i citrusfrukten, enklare blir det inte! Mastrads populära juice press i silikon är både enkel att använda, rengöra och förvara- ett tips till den som letar efter en enkel citruspress som snabbt levererar limejuice.  Här hittar du helt enkelt allt du kan tänkas behöva för att pressa juice på ett smidigt sätt!

Hos oss hittar du ett flertal fruktpressar och citruspressar som hjälper dig att utvinna exakt den mängd juice du önskar. Om du är ute efter en juicepress till frukostjuicen rekommenderar vi någon av våra elektriska modeller eller en manuell apelsinpress med tillhörande behållare eller karaff. Philips elektriska modell är mycket populär och möjliggör att du kan dricka färskpressad juice varje morgon.

Det finns både manuella och elektriska juicepressar och båda alternativen kan vara fördelaktiga vid olika tillfällen. Ska du pressa en mindre mängd juice till bakningar, matlagning eller drinkar kan en manuell juicepress ofta vara det smidigaste alternativet. Juicepressar kan vara utformade för olika frukter och citrusfrukter exempelvis specifikt för lime, citron eller apelsin. Ska du pressa ett stort glas juice varje morgon till frukosten kan det vara väldigt smidigt att ha en elektrisk juicepress som gör jobbet åt dig och du får snabbt färdigpressad juice utan större ansträngning. En juicepress kan även vara en utmärkt present till den som du vet älskar färskpressad juice.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*