FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Urkärnare

Här hittar du alla våra urkärnare, med vilka du enkelt tar bort kärnor och kärnhus från din favoritfrukt! I vårt sortiment hittar du allt från plommonurkärnare till olivurkärnare.
10 träffar sorterat på
Urkärnare - Svart - Oxo Good Grips
Oxo Good Grips

Urkärnare, Svart

152 kr209 kr
I lager
KAMPANJ

Mer om Urkärnare

Till våra mest populära urkärnare hör Victorinox enkla äppelurkärnare, som utöver att snabbt befria dina äpplen från kärnhus även är enkel att rengöra samt smidig att förvara eftersom den tar minimalt med plats i din kökslåda. En annan populära urkärnare i vårt sortiment är en plommonurkärnare från Lurchs' Plumpitter, som är speciellt framtagen för att kärna ur plommon.

Du som har plommonträd hemma vet att det kan vara ett drygt arbete att ta tillvara på skörden, och det är inte ovanligt att plommonen hinner förstöras snabbare än de hinner tas omhand! Med denna smidiga urkärnare blir det dock enkelt att förbereda sylt- eller chutneykok, och plommonurkärnaren är dessutom enkel att rengöra efter användning. Vi har även en körsbärsurkärnare som är särskilt utformad just för urkärning av körsbär.

Att skära ut kärnor kan vara tidsödande och krångligt, men med en urkärnare slipper du krånglet och kan snabbt bereda kärnfria frukter och grönsaker. Med våra olika urkärnare kan du enkelt omhänderta fruktskörden och förvandla trädgårdens godsaker till pajer, sylt eller saft snabbt och smidigt.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*