FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Matlagning/Kryddning/Olja- & Vinägerflaskor

Olja- & Vinägerflaskor

Här hittar du både oljekanna och vinägerflaska. Flaskorna är  lämpade både för servering och förvaring och finns i flera olika material och färger.
24 träffar sorterat på
Orna olja- och vinägerflaska med sprayfunktion - 25 cl - Dorre
Dorre

Orna olja- och vinägerflaska med sprayfunktion, 25 cl

139 kr159 kr
På väg till oss

Mer om Olja- & Vinägerflaskor

Vi har även en liten olja- och vinägerflaska från märket Nordic Sense som är vit med en korkskruvslock som är väldigt populär! Vår oljespray från märket Prepara  är en riktig storsäljare och passar utmärkt om du vill slippa kladd och spill då du enkelt sprayar vinäger över din sallad istället för att hälla över den.

I vårt sortiment finns även en större vinägerkaraff från det populära märket Le Creuset som är i en härlig cerise färg vilket skulle skapa en riktig färgklick vid matbordet! Här hittar du dessutom ett olja och vinäger set med olja- och vinägerflaska och salt och pepparkar i ett. Om du gillar att expetimentera med olika typer av dressing kan en dressingshaker vara något för dig. Oavsett vad du söker relaterat till olja och vinäger så finner du det i denna kategori!

Flera av våra dressingflaskor har hällpipar för spillfri servering. Vi har mycket fina olja-och vinäger-behållare i både klassisk utformning och i mer modern stil. De finns både som oljekanna, oljeflaska och oljespray. Oljesprayen fördelar oljan fint över till exempel en god sallad, med en oljekaraff eller dressingflaska kommer oljan i mer koncentrerad form. 

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*