FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Elgrillar

En elgrill erbjuder det allra smidigaste sättet att grilla; koppla bara in den så är den redo! Perfekt om du älskar att grilla året runt, och till omch med vill kunna ha grillen direkt på matbordet.
15 träffar sorterat på
Severin PG8118 Senoa DigitalBoost elgrill m stativ - Svart - Severin
Severin

Severin PG8118 Senoa DigitalBoost elgrill m stativ, Svart

2 039 kr2 695 kr
I lager
KAMPANJ

Mer om Elgrillar

För dig som älskar att grilla och vill kunna göra det året om är en elgrill den perfekta lösningen. Med elgrillen kan du grilla när du vill och med bordsgrillen kan du ta med dig grill-momentet till köksbordet och ha grillen stående på matbordet. Ett roligt inslag till middagsbjudningen såväl som en praktiskt och enkel lösning. Hos oss hittar du flera olika typer av elgrillar och bordsgrillar av hög kvalitet från välkända varumärken. Med elgrillen kan du grilla allt möjligt, allt från att göra en panini till att snabbt grilla kött, kyckling, korv och fisk till skaldjur och bacon.

En elgrill är ett perfekt inslag att ha på det dukade bordet på en middagsbjudning där alla kan välja att grilla sina egna favoriter vilket blir en aktivitet i sig, samtidigt som man sitter runt middagsbordet och njuter av sällskapet. Det finns även elgrillar med stativ som är utmärkta att ha på balkongen eller uteplatsen, men kan såklart även användas inomhus. Elgrillar är oftast nästan osfria vilket gör att du även kan ha den inomhus. Elgrillen passar perfekt för att grilla allt från kött till grönsaker och kan också vara ett utmärkt komplement till din vanliga grill som extragrill eller för att kunna grilla tillbehör till middagsbjudningen på balkongen. Elgrill med stativ har också en praktisk avställningsyta där du kan ha ett fat med färdiggrillade bitar.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*