FRI FRAKT ÖVER 499 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Matlagning/Laga mat ute/Stekhäll utekök

Stekhäll utekök

Stekhällen fick ett enormt genomslag för bara några år sedan, och idag finns det inte en enda TV-kock som inte lagar mat på sin Muurikka var och varannan dag!
18 träffar sorterat på  
Popularitet
Stekbord, 4 mm kolstål - Stekyta 45x22 cm - Kockums Jernverk
Kockums Jernverk

Stekbord, 4 mm kolstål, Stekyta 45x22 cm

872 kr1 249 kr
Beställningsvara

Mer om Stekhällar

Stekhällen har ett enormt brett användningsområde och på stekhällen kan du laga god mat till massor av människor samtidigt. Stekhällar är idealiska till alla former av stekning utomhus och kan ofta användas på flera olika värmekällor så som gas, el och till och med direkt på lägerelden. Stekhällarna från finska Muurikka är de mest välkända, och finns i flera olika storlekar med tillhörande gasbrännare. På stekhällen kan du exempelvis steka, woka eller koka mat till stora sällskap. Utomhusmatlagning är en fortsatt växande trend, mycket tack vare stekhällens popularitet. Muurikkan är gjord i varmvalsat stål som steks in med fett. Stekhällen är en lättanvänd och lättskött produkt som passar de allra flesta. Det finns flera tillbehör att köpa till din stekhäll, som exemeplvis sommarköksbänk för den som vill ha avlastningsytor eller rökskål för den som vill laga rökt fisk. Bland stekhällarna från Muurikka kan du välja på allt mellan 48-100 cm i diameter, med eller utan gasbrännare. 

En stekhäll är ett utmärkt komplement till din vanliga grill och passar dessutom utmärkt att ta fram året runt när du vill laga mat utomhus. Stekhällen är även ett bra val för dig som bara vill komma igång med din utomhusmatlagning på ett snabbt och enkelt sätt. Stekhällen passar även perfekt att ta fram som komplement till grillen på grillfesten för olika typer av matlagning.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*