FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Leverans innan midsommar? Sista beställningsdag 17 juni*

Matlagning/Laga mat ute/Stekhäll utekök

Stekhäll utekök

Stekhällen fick ett enormt genomslag för bara några år sedan, och idag finns det inte en enda TV-kock som inte lagar mat på sin stekhäll var och varannan dag!
18 träffar sorterat på
Satake stekbord för grill - 23x42 cm - Satake
Satake

Satake stekbord för grill, 23x42 cm

419 kr599 kr
I lager
KAMPANJ

Mer om Stekhällar

Stekhällen har ett enormt brett användningsområde och på stekhällen kan du laga god mat till massor av människor samtidigt. Stekhällar är idealiska till alla former av stekning utomhus och kan ofta användas på flera olika värmekällor så som gas, el och till och med direkt på lägerelden. På stekhällen kan du exempelvis steka, woka eller koka mat till stora sällskap. Utomhusmatlagning är en fortsatt växande trend, mycket tack vare stekhällens popularitet. Stekhällen är en lättanvänd och lättskött produkt som passar de allra flesta. Det finns flera tillbehör att köpa till din stekhäll, som exemeplvis sommarköksbänk för den som vill ha avlastningsytor eller rökskål för den som vill laga rökt fisk.

En stekhäll är ett utmärkt komplement till din vanliga grill och passar dessutom utmärkt att ta fram året runt när du vill laga mat utomhus. Stekhällen är även ett bra val för dig som bara vill komma igång med din utomhusmatlagning på ett snabbt och enkelt sätt. Stekhällen passar även perfekt att ta fram som komplement till grillen på grillfesten för olika typer av matlagning.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*