FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

MIDSOMMARFIRA 10-50% rabatt på nästan allt | 2:11:23:04

Matlagning/Skärbrädor/Brödskärbrädor

Brödskärbräda

Här finner du våra klassiska brödskärbrädor! En brödskärbräda är perfekt för dig som vill slippa irriterande brödsmulor som är svåra att städa upp utan att ta till dammsugaren, vilket tar både onödig tid och energi.
5 träffar sorterat på
Brödskärbräda Akacia - 42x28 cm - Zassenhaus
Zassenhaus

Brödskärbräda Akacia, 42x28 cm

377 kr659 kr
I lager
KAMPANJ

Mer om Brödskärbrädor

En brödskärbräda är en smidig lösning för att slippa smuliga köksgolv! Brödskärbrädor i trä bör smörjas in regelbundet för längsta möjliga hållbarhet. Du kan till exempel smörja in skärbrädan med matolja vid behov. För att din skärbräda ska behålla sin kvalité bör du även diska den för hand och skärbrädan bör inte ligga blötlagd någon längre tid. Vi har snygga och klassiska brödskärbrädor från bland annat märket Exxent och Zassenhaus, så ta dig gärna en titt i vårt sortiment!

Brödskärbrädan har funktionen att den har formen av ett galler där brödsmulor faller ner istället för att åka runt på brädan och sedan ner på bänkytan eller köksgolvet. Detta gör det enkelt att tömma skärbrädan på smulor då smulorna samlas i ett fack. Skärbrädan kan dessutom användas som uppläggningsfat åt bröd, ost, till förrätter, eller till plockmat. 

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*