FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Matlagning/Skärbrädor/Plastskärbrädor

Skärbräda plast

Här hittar du skärbrädor i plast i alla möjliga färger och storlekar! En skärbräda i plast är ofta mer lättskött än skärbrädor i andra material, och dessutom mer plånboksvänlig.
39 träffar sorterat på
Global G-1005 skärbräda stor 26,5x36,5 cm - Svart plast - Global
Global

Global G-1005 skärbräda stor 26,5x36,5 cm, Svart plast

169 kr249 kr
I lager
12
Sida 1 av 2

Mer om Plastskärbrädor

Vi har ett populärt paket med fyra stycken miniskärbrädor inklusive skärbrädsställ från märket Joseph Joseph. Dessa skärbrädor har etiketter för vilken maträtt som ska användas på vilken skärbräda, vilket passar utmärkt för dig som vill ha olika skärbrädor till olika råvaror! 

Viktigt är dock att plastskärbrädor rengörs ordentligt, framför allt om de fått skåror eller andra skador där bakterier annars kan samlas. En bra rutin är att då och då smörja in din plastskärbräda med desinfektionsmedel. Hos oss hittar du plastskärbrädor i en mängd olika färger och former för bland annat fisk, kött, och grönsaker. En plastskärbräda är även skonsam mot knivar, och därför kan en plastskärbräda vara att föredra.Många plastskärbrädor är väldigt tunna och tar minimal förvaringsplats, vilket är ett stort plus. Genom att välja de skärbrädor som tar upp en liten förvaringsyta kan du ha olika skärbrädor till olika råvaror. Då kan du till exempel ha en för kött, en för kyckling, och en för grönsaker.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*