FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Matlagning/Skärbräda/Träskärbräda

Skärbräda trä

Dessa träskärbrädor kombinerar funktionalitet med naturlig skönhet och är ett måste i varje kök. Tillverkad av högkvalitativt, hållbart trä, erbjuder den en robust yta för alla typer av matförberedelser. Dess värmande trätoner tillför även en rustik charm till din köksinredning. Skärbrädan är lätt att underhålla och skonsam mot dina knivar, vilket gör den till en praktisk och stilfull köksaccessoar.
152 träffar sorterat på
Skärbräda Ek Stavlimmad med ränna - 50x30 cm - Culimat
Culimat

Skärbräda Ek Stavlimmad med ränna, 50x30 cm

1 459 kr2 499 kr
På väg till oss
Satake skärbräda med mätpunkter 35,5x23,5 cm - Akacia - Satake
Satake

Satake skärbräda med mätpunkter 35,5x23,5 cm, Akacia

759 kr799 kr
I lager
KAMPANJ
1
...
5
Sida 1 av 5

Mer om Träskärbrädor

Här hittar du skärbrädor i flera prisklasser – allt från de mycket högkvalitativa skärbrädorna i lönnträ från John Boos till de mer budgetvänliga men rustika brädorna från T&G Woodware. Tänk på att det inte är någon idé att ha dyra knivar om du inte väljer en skärbräda som är skonsam mot knivarnas egg!

Träskärbrädor gjorda i ändträ är även självläkande med rätt skötsel vilket gör att skåror och småskador inte riskerar att bli bakteriehärdar på samma sätt som med skärbrädor i andra material. Tänk på att behandla din träskärbräda väl och se till att olja in den ordentligt så att den behåller sina naturliga fördelar och inte torkar ut.

En tjockare skärbräda i trä får dessutom en rejäl tyngd vilket minskar risken för att den glider runt på bänkytan. En skärbräda i liggande trä har sämre självläkningsförmåga, men detta märks givetvis på prislappen. En träskärbräda i liggande trä är liksom den dyrare brädan i ändträ snäll mot dina knivar och ger dig mycket skärbräda för pengarna. Du hittar även billigare skärbrädor i ek här hos oss. En skärbräda i ek är klassiskt vacker samtidigt som den dessutom är snäll mot dina knivar. 

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*