FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Matlagning/Stekkärl/Paellapannor

Paellapannor

En paellapanna är ett stekkärl som den spanska rätten paella fått sitt namn ifrån. Paellapannor är vanligen runda med en bred botten och två handtag som passar perfekt för att tillaga paella, pytt i panna och olika wok- och risrätter.
0 träffar sorterat på  
Popularitet

Mer om Paellapannor

På KitchenTime hittar du paellapannor i flera olika storlekar och modeller från kända varumärken som Muurikka, Ronneby Bruk och Scanpan. Vi har ett brett utbud av paellapannor för matlagning både på spis och för utomhusmatlagning som kan användas både över öppen eld och gasol. 

Men en paellapanna kan du laga den berömda spanska rätten hemma i ditt eget kök. Pannan har också två handtag som, förutom att den blir lättare att bära, finns till för att du enkelt ska kunna kasta om ingredienserna under själva matlagningen. Paellapannan kan du även använda till din utomhusmatlagning för både gas och öppen eld. Den passar även utmärkt att servera ur. Pannan finns i flera storlekar och material, framför allt i olika typer av stål. Älskar du den spanska rätten paella är det självklart en paellapanna du ska ha när du tillagar rätten. Den traditionella paellapannan är rund med en bred botten och har två handtag. Paellapannan har flera användningsområden och kan användas att tillaga många maträtter på ett smidigt sätt. Förutom att göra paella passar pannan även utmärkt att tillaga olika typer av risrätter i som exempelvis risotto. Även olika typer av wokrätter och den klassiska pytt i panna-rätten som du enkelt kan tillaga, krydda och blanda i paellapannan.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*