FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Plättlagg

Plättar och pannkakor är en god rätt som ligger oss varmt om hjärtat. Med en plättpanna blir plättarna lätta att vända och de blir dessutom färdiga på ett litet kick!
6 träffar sorterat på
Skeppshult plättpanna med trähandtag - 23 cm - Skeppshult Gjutjärn
Skeppshult Gjutjärn

Skeppshult plättpanna med trähandtag, 23 cm

771 kr999 kr
I lager

Mer om Plättlagg

De flesta plättpannor är utformade för att du enkelt ska kunna grädda dina plättar så att de får en fin stekyta, och pannorna är dessutom enkla att rengöra. I denna kategori hittar du även munkjärn och blinipanna. En blinipanna är utmärkt för stekning av pannkaka eller ägg eftersom pannorna är små och smidiga, och vissa blinipannor har små och runda utgjutningar avsedda för ägg. Vi har även en munkpanna som gör att du enkelt kan tillaga dina alldeles egna munkar! 

 

Att vända pannkakor med en stekpanna är dock en konst som inte särskilt många av oss behärskar, och därför kan en plättlagg eller plättpanna komma väl till pass! En plättpanna, eller en plättlagg, är ett mycket uppskattat köksredskap i många hushåll. Med ett plättjärn kan du enkelt laga fina och jämna plättar, och plättpannan är det perfekta redskapet för att laga en lätt lunch, efterrätt eller ett mellanmål. Plättpannan brukar vara extra populär hos barnfamiljer då det går att grädda fler plättar åt gången och barnens lunch kan fixas enkelt och snabbt.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*