FRI FRAKT ÖVER 499 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Matlagning/Stekkärl/Traktörpannor

Traktörpanna

En traktörpanna skiljer sig från en stekpanna främst genom att den har en högre kant och vanligtvis lock, vilket gör att den även kan användas för att göra till exempel grytor och vissa såser i.
87 träffar sorterat på  
Popularitet
Satake traktörpanna i lättviktsgjutjärn - 30 cm - Satake
Satake

Satake traktörpanna i lättviktsgjutjärn, 30 cm

699 kr999 kr
På väg till oss
1
...
3
Sida 1 av 3

Mer om Traktörpannor

Precis som med alla stekpannor är det bra att överväga vilket material som passar dig och din matlagning bäst. Vill du ha snabb värmefördelning och spridning är en traktörpanna med sandwich-botten och aluminiumkärna det bästa alternativet, medan en panna i gjutjärn passar dig som gärna gör långkok och vill att pannan ska kunna hålla värmen länge. 

Precis som stekpannor finns det även stor variation bland traktörpannor, det vanligaste är att en traktörpanna eller en traktörgryta är gjord i gjutjärn eller metall. Ska man köpa sin allra första stekpanna och behöver en som täcker upp stora användningsområden för stekning är en traktörpanna ett bra val. Du kan steka precis som med en vanlig stekpanna, men den klarar även viss typ av matlagning som en sauteusepanna kan hantera. För så stor variation och bredd som möjligt rekommenderar vi att satsa på en traktör panna med lock. Då kan du både koka och steka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*