FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Leverans innan midsommar? Sista beställningsdag 17 juni*

Wokpanna

Hos oss på KitchenTime hittar du ett brett sortiment av wokpannor och smidiga wok-set!
48 träffar sorterat på
Satake Nabe wok gjutjärn - 36 cm - Satake
Satake

Satake Nabe wok gjutjärn, 36 cm

705 kr1 099 kr
I lager
KAMPANJ
12
Sida 1 av 2

Mer om Wokpannor

Här hos oss hittar du även wok-set som innehåller flera smidiga redskap som du kan behöva vid grillwok eller tillagning av till exempel paella. Du hittar wok set från bland annat varumärken som Ronneby bruk och Muurika här hos oss. Wookpannor har flera flera lager metall och har därför bättre och snabbare värmespridning, medan en panna i gjutjärn kan hålla högre temperatur under längre perioder. 

För att få till en god wok krävs höga temperaturer. Dessutom är det vanligt att man kontinuerligt tillsätter nya ingredienser till pannan när man wokar. Därför är det viktigt att välja bland wokpannor med tjock botten och god värmeledning, som håller värmen bra. Vid användning av en wokpanna är det viktigt att även väggarna blir varma, samt att innehållet är i ständig rörelse.

När det gäller wookpannor är storleken en viktig fråga. Många wokrätter bygger på att alla ingredienser tillagas i samma kärl, vilket ställer större krav på pannans storlek. När man väljer wookpanna är det därför viktigt att fundera igenom för hur många personer man vill kunna laga mat till. När det gäller materialet är det främst en fråga om huruvida man ska välja en wokpanna med beläggning eller inte. En wokpanna med beläggning är ofta lite billigare och lättare att sköta. Å andra sidan har den sämre hållbarhet och har i många fall dessutom tunnare botten.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*