FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in
Möbler/Bord/Matbord

Köksbord & Matbord

Ett stilfullt och hemtrevligt kök är viktigt för att det ska vara roligt att spendera tid i köket. I detta har ditt matbord en central roll. Vid matbordet spenderas mycket tid för att både att äta och umgås. Här hittar du köksbord från kända varumärken i klassisk och modern design i hållbara material.
65 träffar sorterat på
Club matbord 80x200 cm - Natur - House Doctor
House Doctor

Club matbord 80x200 cm, Natur

9 638 kr10 199 kr
Beställningsvara
12
Sida 1 av 2

Mer om Matbord

Låt matbordet stå i centrum i hemmet och satsa på en stil som stämmer överens med din personlighet och smak. Välj bland klassiska bord av trä i olika nyanser eller satsa på något mer iögonfallande och modernt med hjälp av material såsom stål, marmor eller bambu. Det är också viktigt att välja matbord och köksbord i en storlek som passar för den tänkta platsen så att det varken känns för klumpigt eller för litet. Vi har bord för alla kök och matsalar och du beställer dem snabbt och enkelt från vår webbutik.

Köket eller matsalen är en naturlig plats att samlas, både i vardagen och under festliga tillfällen. Vad är då viktigare än ett riktigt snyggt bord med sköna stolar där familjen eller gästerna kan slå sig ner och umgås över en god bit mat eller något att dricka? Matbordet är även en naturlig plats för roliga spelkvällar, kreativt pyssel eller kanske till och med en stunds arbete, så se till att hitta ett i en stil och storlek som passar perfekt in i ditt hem. Med hjälp av vårt filtreringsverktyg till vänster här på webbsidan kan du enkelt sortera fram de alternativ som matchar dina behov och önskemål. Är du ute efter ett kort köksbord i klassisk ekfanér eller kanske ett vackert matbord i marmor med bred diameter? Klicka bara i dina önskade material och mått och få utbudet helt skräddarsytt efter dig!

När du hittat ditt drömbord är det enkelt att beställa det online i vår webbutik. Vi på KitchenTime erbjuder snabb leverans och bjuder alltid på frakten vid köp över 499 kronor. För att ditt nya matbord ska hålla så länge som möjligt rekommenderar vi även att du köper till möbelvård anpassad för de material du valt. På så sätt kommer du kunna glädjas åt mängder av härliga middagar i många år framöver!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*