Välkommen till en värld full av god matlagning. Som prenumerant på vårt nyhetsbrev får du exklusiva erbjudanden, inspiration och kökskunskap.
*Genom att registrera dig på vårt nyhetsbrev accepterar du att ta emot email och SMS från KitchenTime med exklusiva erbjudanden och inspiration. Du kan avregistrera dig när som helst.
Vi blir ett med KitchenTime! Vi tackar för våra år som Kökets favoriter och välkomnar vår flytt till KitchenTime. Upptäck samma breda sortiment av köks- och bakprodukter online hos KitchenTime redan idag!
Är du säker på att du vill tömma varukorgen?
Din nuvarande varukorg kommer att raderas om du väljer att gå vidare med dessa varor
NATIONALDAGSFIRANDE! Ange kod: SE10 för 10% rabatt på nästan allt* för kök och servering. Shoppa nu»
* jämförelsepriset avser det lägsta priset produkten haft de senaste 30 dagarna innan kampanjstart
Fri frakt, i lager, omgående leverans
Innovativ påfyllning
En ny typ av belgiskt våffeljärn från den innovativa tyska tillverkaren Steba. Med traditionella belgiska våffeljärn hälls smeten direkt på den blottlagda undre stekplattan, något som gör det svårt att anpassa så att mängden blir perfekt. Många är vi som stängt våffeljärnet och sett det svämma över med smet när de båda stekplattorna möts. Det andra scenariot är att man istället häller i lite för liten mängd smet, och resultatet blir då en våffla med ojämna kanter där smeten inte nått ända ut till hörnen av stekplattan.
Steba har löst båda av de ovanstående problemen. Det här våffeljärnet kallar Steba själva för "Volcano", ett namn som härrör från att dess stekplatta i likhet med en vulkan är något konformad. Du häller enkelt smeten i tratten på järnets lock och låter den successivt fylla hela den form som bildas av det stängda järnet. Konformen gör att smeten rinner och fördelas över hela stekplattan på ett perfekt sätt, och när järnet inte tar emot mer smet vet du att det är fullt och redo att grädda en perfekt belgisk våffla! Du slipper risken att järnet svämmar över, och du slipper även att få ofullständiga våfflor som resultat av för lite upphälld smet. Helt enkelt en genial lösning som förenklar och förbättrar gräddningen! Våfflan får det traditionella mönstret för belgiska våfflor. I och med den rundade formen på järnet så får även våfflan en något rundad form, men direkt efter gräddning är den fortfarande formbar och kan serveras som en stor våffla eller så trycker du på "toppen" och får den att delas till fyra mindre våfflor.
Bäst i test - Pricerunner
Stebas belgiska våffeljärn har vunnit "Bästa belgiska våffeljärn" i Pricerunners stora test av våffeljärn. Testet utgick ifrån 5 parametrar, våfflan (färg), tid, funktioner, värme och rengöring. Stebas Belgiska våffeljärn snuddade på högsta betyg och tog alltså hem kategorin som "Bästa belgiska våffeljärn".
Specifikationer
Med en konstruktion i rostfritt stål och en vikt på hela 1,9 kg är detta en verkligt gedigen produkt. Våffeljärnet har en högklassig nonstick-beläggning, något som är särskilt viktigt för just våffeljärn. Beläggningen gör att våfflan gräddas på ett väldigt fint sätt och blir otroligt enkel att lyfta ur järnet när den är klar. Samtidigt behöver du bara använda minimalt med smör eller olja och även rengöringen blir enklare. Handtaget är värmeisolerat så att du slipper bränna dig vid hantering. I och med att järnet kan stå upprätt vid förvaring tar det minimal med plats i köksskåpet. Undersidan har en kabelvinda. Utrustad med kontrollampa som visar uppvärmning och när järnet kommit upp i arbetstemperatur.
Mått: 15,5 x 21 x 27 cm
Vikt: 1,9 kg
Effekt: 700W
Material | Rostfritt stål |
Färg | Svart |
Effekt | 700 W |
Artikelnummer | 10154532 / 33844540 |
Material | Rostfritt stål |
Färg | Svart |
Effekt | 700 W |
Artikelnummer | 10154532 / 33844540 |