FRI FRAKT ÖVER 499 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Bordstabletter

Här hittar du enfärgade bordstabletter i klassiska toner för en mer neutral look, tallriksunderlägg som ger en extra färgklick och mönstrade underlägg som också blir en snygg detalj till din dukning.
439 träffar sorterat på  
Popularitet
Raw bordstablett läder 6-pack - Svart - Aida
Aida

Raw bordstablett läder 6-pack, Svart

479 kr774 kr
I lager
1
...
13
Sida 1 av 13

Mer om Bordstabletter

Bordstabletter skapar varierade upplevelser i olika material, vi har en bordstablett i rotting från märket Newport som är väldigt populär och ger ett lite bohemiskt intryck. Vi har även klassiska bordstabletter från märket Marimekko med deras stiltypiska blommönster. För dig som gillar modern design kan vi rekommendera bordstabletter från märket Almedahls. Almedahls har en bordstablett i ett trendigt mönster i svart och vitt vars originalmönster är från 1958 som är riktigt snygg! Du finner även borstabletter i marmor och plåt och klassiska linnetabletter från Himla som är snygga att matcha med andra dukar och löpare i linne.

Här hittar du alla våra bordsunderlägg i olika material, färger och former! Med bordstabletter skyddar du inte bara ditt bord från spill, utan ger det även färg och värme. Vi har både mönstrade och enfärgade tabletter, för att passa din smak och servis. Kanske vill du ha en uppsättning av samma modell, eller mixa med tabletter av olika design? En bordstablett kan också vara en rolig inredningsdetalj.

Bordstabletter skyddar inte bara bordet utan blir också en snygg detalj till din dukning. Vi har bordstabletter i fler olika material, färger och mönster som ger dukningen det lilla extra samtidigt som tabletten skyddar bordet mot fläckar och repor. Bordstabletter i plast är enkla att torka av medans bordstabletter i linne och textil går utmärkt att lägga i tvättmaskinen om dom får fläckar. I vårt sortiment hittar du bordstabletter från flera kända varumärken med både klassiska mönster och enfärgade varianter. Det finns också bordstabletter i kork, sjögräs, silikon och denim som alla ger sin speciella karaktär till bordsdukningen och fungerar också utmärkt bara som inredningsdetalj.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*