FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Prydnadskuddar

Här hittar du alla våra kuddar och kuddfodral. En kudde är perfekt att placera på köksstolen, soffan eller sängen och ökar både bekvämligheten och lyfter inredningen med färg och form. Vi har både dekorativa kuddar, prydnadskuddar och soffkuddar för olika tillfällen och inredningsstilar.
179 träffar sorterat på
Fluffy kudde 50x50 cm - Black-beige - Byon
Byon

Fluffy kudde 50x50 cm, Black-beige

629 kr899 kr
I lager
1
...
5
Sida 1 av 5

Mer om Prydnadskuddar

Prydnadskuddar i vackra mönster och färger kan göra otrolig skillnad för inredningen i hemmet. Textilier sätter känslan i hela rummet och fungerar ofta som pricken över i för att framhäva just din unika stil och personlighet. Kuddar är dessutom enkla att byta ut efter säsong om du vill skapa ett annat uttryck under vintern än under sommaren, antingen genom att köpa nya kuddfodral eller genom att flytta runt kuddarna i hemmet. Hos oss hittar du stora kuddar, små kuddar, runda kuddar och långa kuddar i olika färger och mönster från en mängd olika varumärken. Helt enkelt kuddar för alla stilar, soffor och sängar!

Ett enkelt sätt att förnya stilen i sovrummet och vardagsrummet är att inreda med prydnadskuddar och kuddfodral. En snygg stor kudde i fåtöljen eller ett par långa kuddar i soffan ökar inte bara bekvämligheten, utan lyfter också inredningen med sina snygga färger och former. Här på KitchenTime hittar du alltifrån dekorativa soffkuddar, små prydnadskuddar och kvalitativa kuddfodral som passar för en mängd olika tillfällen och inredningsstilar. Välj bland sköna material såsom bomull, ull och linne för en naturlig känsla eller satsa på något mer iögonfallande genom att beställa en kudde i läder eller sammet. Vi erbjuder modeller från både små och stora varumärken, vilket gör det enkelt att hitta en stil som går hand i hand med din personlighet och ditt hem.

Precis som övriga textilier såsom gardiner, mattor och filtar hjälper dekorativa kuddar till att skapa en hemtrevlig och ombonad känsla i hemmet. Soffan kommer kännas betydligt mer inbjudande med några kuddar i olika färger och bäddningen av sängen kommer genast få ett mer sammanhållet utseende när den toppas av ett gäng stora och små kuddar. Hitta dina favoriter hos oss och beställ snabbt och enkelt online!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*