FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in
Varumärken/Bloomingville

Bloomingville

Bloomingville bestick består av allt från salladsbestick, serveringsskedar och tårtspadar till osthyvlar. Förutom traditionella material som rostfritt stål använder sig designföretaget Bloomingville, grundat 2000, även av olika träslag. Företaget tillverkar avskalad inredning och i deras sortiment finns både möbler och inredningsdetaljer för hemmet, allt i en distinkt skandinavisk stil med inslag som är tydligt inspirerade av naturen.
925 träffar sorterat på  
Popularitet
Emira hushållspappershållare marmor 32 cm - Vit - Bloomingville
Bloomingville

Emira hushållspappershållare marmor 32 cm, Vit

343 kr429 kr
På väg till oss
1
...
26
Sida 1 av 26

Mer om Bloomingville

Tycker man om inredning är Bloomingville rätt varumärke, de har allt man behöver för att piffa till sitt hem och sätta sin egna prägel i det. Förutom inredning har de vackra redskap till köket, bland annat exklusivt porslin och handdukar, men även slevar och tillbehör som behövs vid matlagningen.

Bloomingville inredning har något för hela ditt hem. Med inredning från varumärket lyfts varje rum och ger en hemtrevlig känsla. Det finns bland annat möbler och inredning för ditt badrum. Ge en fräsch och modern touch med hjälp av vackra tvålpumpar i olika färger eller badrumsmattor och handdukar. Alla produkter går förstås bra att kombinera med varandra men det finns även olika kollektioner för den som tycker om att matcha. Bloomingville inredning har även kollektioner som är skapade för de minsta i familjen. Kollektionerna innehåller bland annat mycket lekfulla tavlor med roliga motiv. Gör rummen roliga att vistas och leka i med hjälp av tavlor med fyndiga texter på eller varför inte hänga en snygg klocka på väggen? I sortimentet ingår även bra förvaring som gör det enkelt för de små att hålla reda på sina leksaker. Förutom möbler och inredning till rummen finns även lekfullt porslin för en roligare måltid.

Bloomingville inredning är skapad för att enkelt kunna matcha hela ditt hem. Den tidlösa designen passar i varje rum. Gör ditt hem mer hemtrevligt och välkomnande med hjälp av vackra dekorationer. Du har många olika kollektioner att välja på och du kommer garanterat att hitta något som passar till just ditt hem. För barnen finns många lekfulla motiv på möbler och dekoration, vilket gör det roligare att leka och utveckla sin fantasi. Bloomingville inredning har en gedigen kunskap i nordisk och modern design och är i ständig förändring för att du ska bli nöjd!

Här hittar du populära produkter från Bloomingville för både kök och hem inom servering, möbler och inredning. Idag är vi på KitchenTime störst i Sverige på Bloomingvilles produktsortiment.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*