FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in
Varumärken/Breville

Breville

1 träffar sorterat på
Smörgåsgrill Duraceramic 2 skivor - Djup - Breville
Breville

Smörgåsgrill Duraceramic 2 skivor, Djup

983 kr1 048 kr
I lager

Mer om Breville

Breville är ett Australiensiskt familjeföretag som började sälja radioapparater på 30-talet, men idag säljer de både andra märkens- och diverse egentillverkade elektriska köksapparater världen över. Brevilles egna produkter är framtagna för att förenkla matlagningen och möjliggöra för hemmakocken att imponera, utan att för den skull öka matlagningstiden. Breville erbjuder köksmaskiner så som food processors, juice pressar, kaffemaskiner, rostjärn, friteringspannor, riskokare och mycket mycket mer. 

HISTORIA

Breville har haft en lång historia av att sätta guldkant på människors erfarenhet av matlagning och bakning genom deras innovativa teknologi. Breville grundades i Australien 1932 på samma dag som det mest populära australiensiska hästkapplöpningseventet går av stapeln, nämligen den första torsdagen i november. En kombination av de båda grundarnas namn, Bill O'Brien and Harry Norville gav uppkomsten till namnet Breville. Brevilles resa fram till det varumärke som de är idag har formats under 84 år. De har med tiden blivit ett ikoniskt australiensiskt varumärke som är välkänt värden över. Brevilles produkter säljs idag i över 50 länder, både i Europa och i Usa. Deras drivkraft av innovation och design har bidragit till den starka ställning som de har idag. De lanserade sin populära  Snack 'n' Sandwich maker 1974 och deras Juice Fountain™ 1999. De har alltid haft en stor variation av produkter, och alla har de gett inspiration till generationer av både professionella kockar och hobby kockar. Breville är kända för att trots sin stora framgång behålla värderingar om att det är viktigt att lyssna på sina kunder och de menar att varje ny produkt som de lanserar, varje innovation, och varje design, har influerats av deras kunder. 

JUICE BLENDER

Breville säljer flera populära Juicepressar och blenders som gör det lätt att göra sin egen hälsosamma juice, vilket är något som blivit väldigt populärt. Vanliga juicer som köps i affär kan innehålla så mycket som 11 gram socker per deciliter. Genom att göra din egen juice får du koll på vad din juice innehåller, samtidigt som en egenpressad juice är överlägset mycket godare än en köpt! Det finns mängder av juicerecept både i kokböcker, och på nätet. Du kan till exempel göra en god morgonjuice med kombination av jordgubbar, apelsin, ingefära, och lime, en god juice till eftermiddagsfikat med en kombination av hallon, blåbär och citron, eller en grön  variant med spenat, äpple och banan. Möjligheterna är oändliga och Brevilles olika juiceredskap passar perfekt för dig som vill pröva alla möjliga typer av juicekombinationer på ett enkelt och smidigt sätt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*