FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in

Presenttips! Allt för den mattokiga köksälskaren

Varumärken/Broste Copenhagen

Broste Copenhagen

890 träffar sorterat på  
Popularitet
Nordic Sand djup tallrik - 22,5 cm - Broste Copenhagen
Broste Copenhagen

Nordic Sand djup tallrik, 22,5 cm

220 kr305 kr
I lager
KAMPANJ

Mer om Broste Copenhagen

Broste Copenhagen strävar efter att inte bara vara ännu ett inredningsvarumärke, utan vill istället sprida sin livsstilsfilosofi genom produkterna de skapar. Broste Copenhagen är ett av Skandinaviens ledande varumärken inom inredning baserat i Köpenhamn och grundat redan 1955. Företaget hämtar inspiration från världens alla hörn där vackra ting och designidéer hämtas hem för att sedan ges en skandinavisk prägel.  Tillverkningen är försiktig, för att behålla materialets ursprungskänsla och karaktär – med fokus på hög kvalitet och den välkända Nordiska finishen på produkterna. Broste Copenhagen skapar årligen två kollektioner innehållandes allt från ljus och ljushållare till serveringsartiklar, textilier och dekorationer.  Designteamet jobbar ständigt för att hitta balansen mellan det klassiskt nordiska och moderna trender, vilket ger produkterna dess unika karaktär.

Broste Copenhagen arbetar för att ständigt utveckla och optimera deras designer och kreativa lösningar för att hitta den bästa kombinationen mellan det som är trendigt för stunden och den klassiska nordiska traditionen.

MILJÖ & HÅLLBARHET

Enligt Broste Copenhagen handlar inte ett hållbart ansvar om att anpassa sig efter det som kunderna efterfrågar, eller att anse sig vara ”gröna” bara för att det är trendigt för stunden. Enligt Broste Copenhagen handlar det om allmänt vett och en respekt för människor och den planet som vi bor på. Hur företaget tänker och agerar behöver därför vara grundat på att försöka bidra till en hållbar planet där vi har en framtid tillsammans som individer, invånare, och företag.

NORDIC SWAN ECOLABEL

Den nordiska svanmärkningen har Broste Copenhagen erhållit tack vare deras hållbara tillvägagångssätt. För att få den här miljömärkningen utvärderas företagets produkters påverkan på miljön. Denna utmärkelse intygar att klimatkrav respekteras och efterföljs och att co2 utsläpp och andra farliga ämnen är begränsade. Genom att köpa produkter som är svanmärkta kan du bidra till en mer hållbar miljö och bli mer klimatsmart. Broste Copenhagen styr deras verksamhet enligt Uns globala principer som försäkrar goda arbetsförhållanden genom hela produktionskedjan och även god hänsyn för miljö och människa. Tack vare dessa märkningar försäkrar Broste Copenhagen att de tar hänsyn både till människor, miljö och samhälle vilket de är stolta över och företaget vill att deras kunder ska känna tillit till dem och deras produkter, vilket dessa märkningar kan bidra till.

Populära filtreringar

Broste Copenhagen vaserBroste Copenhagen koppar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*