FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in
Varumärken/Claus Holm

Claus Holm

Claus Holm är varumärket för dig som uppskattar stilrena köksredskap som kombinerar unik formgivning och funktionalitet. Den danske tevekocken Claus Holm har sedan starten av sitt egna varumärke skapat produkter som snabbt blir oumbärliga i både små och stora kök.
9 träffar sorterat på  
Popularitet
Brödform m lock 25x11 cm - Gjutjärn - Claus Holm
Claus Holm

Brödform m lock 25x11 cm, Gjutjärn

411 kr499 kr
På väg till oss

Mer om Claus Holm

Det spelar ingen roll om du är en nyligen frälst amatörkock eller professionell matexpert; köksredskap från Claus Holm är skapade med alla slags användare i åtanke. Kombinera flera redskap, grytor och förvaringsartiklar från varumärket för ett kök värdig den bästa kocken.

Det är inte bara grytor och stekpannor av hög kvalitet som utmärker sig i utbudet av köksredskap från Claus Holm. Även små redskap som hamburgerpressar, stekpipetter och grillformar finns tillgängliga för hemmakocken. Att ha rätt köksredskap hemma är ett måste för att köket ska locka till matlagning. Förse dig med ett snyggt förkläde signerat Claus Holm och en skärbräda i akacieträ så är du redan på god väg att utföra mästerverk i köket. Många produkter har flera användningsområden, såsom stekspaden och mandolinen, och kan brukas med flera olika sorters råvaror. Du hittar även köksmaskiner som slowjuicers som pressar ut alla nyttiga vitaminer från både grönsaker och frukt. Ett stort glas färskpressad juice är en perfekt start på dagen. Ett annat populärt redskap är sous vide-maskinen som med hjälp av vakuum förpackar kött och andra matvaror i tättslutande påsar. Genom långtidstillagning kan du sedan koka maten i sin förseglade påse. Resultatet blir en oerhört mör och näringsrik måltid.

Kocken, teveprofilen och smakutvecklaren Claus Holm vill att varje måltid ska vara en unik upplevelse. För att uppnå det krävs användarvänliga och smarta köksredskap. Du kommer utan tvekan att hitta just din favorit i vårt utbud och tanken är att du själv ska kunna laga mat som får familjens och vänners smaklökar att jubla. Utrusta köket med produkter från Claus Holm som gör matlagningen i sig till en rolig upplevelse.

Vad som utmärker varumärket Claus Holm är att grundaren med samma namn personligen testat och godkänt varenda produkt i sortimentet. Claus Holm vill undvika massproduktion och anonyma köksartiklar, och hans engagemang och passion för köksprodukter lyser igenom i varenda köksredskap som bär hans signatur. De köksprodukter från Claus Holm som ingår i vårt stora utbud är framtagna i samarbete med olika proffskockar världen över och varje detalj är noga utvald. Du kan locka fram nya smaker i köket med hjälp av en gryta i stengods, vars material bidrar till att smakerna stannar i grytan och utvecklas i takt med koktiden. En matpincett är ett mångfunktionellt verktyg och med hjälp av den kan du enkelt vända råvaror i stekpannan, samt lägga upp vacker garnityr som kräver stor precision.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*