FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in
Varumärken/Coravin

Coravin

Har det hänt mer än en gång att du varit sugen på ett glas vin, men hållit dig från att öppna flaskan för att inte riskera att förstöra resten av innehållet? Med Coravins smarta vinsystem kommer detta inte längre vara ett problem. De har nämligen utvecklat en produkt som tillåter dig att smaka på en flaska vin utan att öppna den helt. Här på KitchenTime kan du beställa både deras kvalitativa vinsystem i olika utföranden samt tillhörande delar såsom skruvkorkar, gaskapslar och extra nålar för att hålla dina vinflaskor i bra skick i flera veckor, månader och till och med år.
10 träffar sorterat på  
Popularitet
Coravin Pivot TM + Premium - Bundle - Coravin
Coravin

Coravin Pivot TM + Premium, Bundle

1 949 kr3 499 kr
I lager

Mer om Coravin

Coravin grundades av vinentusiasten Greg Lambrecht år 2011 och finns idag i över 60 länder. Varumärkets unika vinsystem har blivit en stor succé bland såväl restauranger och sommelierer som entusiastiska amatörer tack vare sin enkla, men genialiska konstruktion.

I stället för att behöva dra upp korken gör maskinen hål i korken med hjälp av en nål så att du sedan enkelt kan hälla upp den mängd vin du önskar i ditt glas. Tomrummet i flaskan ersätts med ädelgasen argon och det lilla hålet sluts automatiskt för att vinet inte ska oxidera och därmed hålla det gott och fräscht till nästa gång du blir sugen på ett glas.

Coravins produkter är perfekt för de tillfällen när du vill hälla upp ett litet glas från ett speciellt vin eller när du vill bjuda gästerna runt middagsbordet på ett lyxigt dessertvin efter maten, utan att behöva öppna en hela flaskan. De är dessutom mycket enkla att använda och har en snygg och stilren design som gör sig bra framme på köksbänken även när de inte används. Komplettera med en uppsättning vackra vinglas och gör dig redo för många härliga vinstunder!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*