FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in

Presenttips! Allt för den mattokiga köksälskaren

Varumärken/Culimat

Culimat

Culimat erbjuder robusta skärbrädor som är tillverkade av nordiskt ändträ från ask och ek. I samarbete med stjärnkocken Mathias Dahlgren har Culimat även tagit fram en serie med kok- och stekkärl av högsta kvalitet. Inspireras av god matlagning och läs mer om samarbetet här.Upptäck högkvalitativa Culimat by Mathias Dahlgren!
5 träffar sorterat på
Skärbräda Ek Stavlimmad med ränna - 50x30 cm - Culimat
Culimat

Skärbräda Ek Stavlimmad med ränna, 50x30 cm

1 595 kr2 499 kr
På väg till oss

Mer om Culimat

Mathias Dahlgren har åtta gånger blivit utsedd till Kockarnas Kock, har tre stjärnor i Guide Michelin och är den enda svensk som har vunnit Bocuse d’Or, liknande kock VM. Culimat Mathias Dahlgren produktserie med kokkärl och stekpannor är anpassade till specifika användningsområden och fungerar på alla typer av spisar, även i ugn. Produkterna är tillverkade i rostfritt stål, har en tjock stomme och passar både den ambitiösa hemmakocken och i proffs- eller restaurangkök.

Skötseltips för Culimat träskärbrädor

Det är bra att underhålla sin träskärbräda med jämna mellanrum så att den bevarar sin fukt och får en lång livslängd. Ungefär en gång i månaden bör skärbrädan oljas in som du låter sjunka in under natten. Du kan använda särskilda oljor som är gjorda specifikt för skärbrädor, det går även bra med linolja eller paraffinolja som är livsmedelsgodkända.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*