FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in

MIDSOMMARFIRA 10-50% rabatt på nästan allt | 5:13:26:35

Varumärken/De Buyer

De Buyer

de Buyer är ett klassiskt franskt varumärke som producerar högkvalitativa köksprodukter i klassisk och modern design som är populära hos såväl professionella- som amatörkockar. de Buyer är ett familjeföretag som grundades 1830 och har sin bas i Vosges i nordöstra Frankrike.
158 träffar sorterat på
Mineral B Pro stekpanna - 28 cm - De Buyer
De Buyer

Mineral B Pro stekpanna, 28 cm

768 kr1 160 kr
På väg till oss
1
...
5
Sida 1 av 5

Mer om de Buyer

Affinity-serien

innehåller högkvalitativa kok- och stekkärl i rostfritt stål med ergonomiska handtag. Grytorna och pannorna har en kärna av aluminium för snabb och jämn värmefördelning, och är perfekt för snabb stekning av exempelvis kött och grönsaker. Affinity-serien kan användas på alla typer av värmekällor och kan dessutom diskas i maskin.

är gjord i högkvalitativt kolstål och har härdade stålhandtag, vilket gör att den kan användas på alla värmekällor inklusive induktion. Seriens produkter bara blir bättre ju mer de används! Carbone Plus är en serie som används av professionella kockar och saknar rostskydd. Normalt har denna serie bara ytrost som kan putsas bort med lite varmvatten och en Scotch-Brite, så det är inget att oroas över om så är fallet när din panna levereras.de Buyers serie

Choc Resto

induktion har induktionsbotten och är gjord i tåligt aluminium med 5 lager PFOA-fri non stick-beläggning. Pannorna i serien har handtag i härdat stål och kan användas på alla typer av värmekällor inklusive induktion. Tack vare non stick-beläggningen kan du laga mat utan att oroa dig för att den ska bränna fast i pannan! Tänk på att aldrig värma upp pannan på maxvärme för att undvika att skada beläggningen. Serien finns även utan induktionsbotten, då under namnet Choc.

Serien

Blu

e Force

är gjord i värmebehandlat stål som därför blivit blåfärgat och glänsande och passar extra bra för traditionell matlagning. Pannorna är mycket tåliga och passar bra för matlagning på medelhög värme. Pannorna kan användas på alla typer av värmekällor inklusive induktion.de Buyers serie Milady är gjord i högkvalitativt AISI 304 rostfritt stål och har sandwich-botten, vilket innebär att produkterna har en aluminiumkärna som gör att värmefördelningen blir jämn och snabb. Kastrullerna och pannorna kan användas på alla värmekällor inklusive induktion, och kan dessutom diskas i maskin. Handtagen är ergonomiskt utformade med bekväma urgröpningar för fingrarna.Den kanske mest populära serien från de Buyer är den högkvalitativa

Mineral B-serien

som är gjord i kolstål och har handtag gjorda i extra starkt, härdat stål. Pannorna är behandlade med organiskt bivax, och kan användas på alla värmekällor inklusive induktion.Den snygga och högkvalitativa

Mont Bleu-serien

från de Buyer är gjord i rostfritt stål och har sandwichbotten med en kärna i aluminium, vilket gör att pannorna och grytorna har utmärkt och snabb värmefördelning. Handtagen är formade efter Eiffeltornet, vilket gör att de får unik design som minner om det franska ursprunget. Produkterna finns i flera olika storlekar och kan användas på alla typer av värmekällor inklusive induktion.Den mycket eleganta och lyxiga serien i koppar med insida i rostfritt stål har magnetisk bottenplatta vilken gör att den kan användas på alla spishällar inklusive induktionshäll. Produkterna finns i flera olika storlekar och passar perfekt för all form av stekning. Denna serie passar den som varken vill tumma på kvalitet eller utseende!

de Buyer producerar köksprodukter och bakartiklar för allt från kräsna amatörer till professionella kockar och restauranger. Tack vare mer än 180 års erfarenhet av metalltillverkning erbjuder företaget idag över 2000 produkter som exporteras till mer än 95 länder världen över.

de Buyer utvecklar ständigt nya produkter och företaget har belönats med det ärorika priset ”Entreprise du Patrimoine Vivant” från den franska staten för skapandet av ett levande industriellt arv. Företaget samarbetar också med flera välrenommerade kockskolor som l’Institut Paul Bocuse, l’Ecole Nationale de la Pâtisserie, l’Ecole de Cuisine Alain Ducasse och l’Ecole Ferrandi.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*