FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in
Varumärken/Eva Solo

Eva Solo

Eva Solo har än idag samma utgångspunkt när de skapar köksprodukter som när företaget startades; estetik, funktion och kvalitet. Redskap i exklusiv dansk design som är ren njutning att titta på, använda och äga. Det som särskiljer Eva Solo från andra varumärken är förmågan att kombinera exklusiv design med funktionalitet i vardagsföremål som gör matlagningen både enklare och roligare.
605 träffar sorterat på  
Popularitet
Eva Solo dricksglas 6-pack - 25 cl - Eva Solo
Eva Solo

Eva Solo dricksglas 6-pack, 25 cl

194 kr299 kr
I lager
1
...
17
Sida 1 av 17

Mer om Eva Solo

En av Eva Solos klassiska och mest populära serier är

Eva Trio

, vilken består av köksredskap, serveringsartiklar, grytor och pannor. Eva Trio har modern och stilren design men är samtidigt skapad för att användas, dag ut och dag in. Eva Trio är helt enkelt serien för den designmedvetna kocken som ställer höga krav på sina köksprodukter.Eva är en serie bakprodukter som lämpar sig för all typ av bakning och ugnstillagning. Produkterna är ofta gjorda i silikon eller lättviktsmetall med Eva Solos patenterade Slip-let beläggning. Eva Solo har skapat ett flertal kända designklassiker, bland annat den populära kylskåpskaraffen. Karaffen har flera smarta funktioner, som droppfri hällkrage och temperaturbevarande neoprenfodral, och har blivit en älskad serveringsprodukt i många hem. Även

Gravity-serien

är en av Eva Solos mest populära serier, med smarta funktioner som förenklar både matlagning och förvaring.

FRÅN EVA TILL EVA SOLO

Eva Solo grundades redan 1913 och 1952 rönte varumärket stor uppmärksamhet tack vare den numera klassiska skärmaskinen för bröd och pålägg. Detta var den första av en rad olika produkter som kommit att bli varaktiga trotjänare i många kök världen över. Företaget bytte namn från Eva till Eva Solo 2010 efter långvarig framgång med köksprodukter från serien med samma namn, vilken lanserades 1997.Eva Solo har produkter för både matlagning, servering, hemmet, badrummet och trädgården. Eva Solos design bygger på en strävan efter att lösa vardagens små problem och att effektivisera och underlätta tiden i köket. Samtidigt genomsyrar den danska designen alla Eva Solos olika serier och produkter och ger ditt hem en enkel elegans. Missa inte deras grytor i Gravity serien med många bra funktioner inte minst genom det smarta locket.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*