FRI FRAKT ÖVER 499 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in

Himla

Himla är inte bara en stil – det är alla stilar. Med över 30 års erfarenhet skapar Himla vackra textilier för alla hemmets rum, främst i linne men även i ull, siden och bomull. Deras sortiment inspirerar till skandinavisk enkelhet och kreativa variationer. Enfärgat linne är Himlas kärna, som man sedan kan berika med andra naturmaterial. Himlas textilier är som en tom duk som du fyller med din kreativitet. Med lång erfarenhet och en mångfald av färger som rikedom, står Himla för skandinavisk enkelhet och själfulla variationer. Deras breda sortiment och höga kvalitet löser utmaningar och öppnar tusen möjligheter.
379 träffar sorterat på  
Popularitet
Sirocco gardin med veckband 270x250 cm - Natur - Himla
Himla

Sirocco gardin med veckband 270x250 cm, Natur

1 813 kr2 590 kr
I lager
1
...
11
Sida 1 av 11

Mer om Himla

Himla är det svenska företaget som erbjuder vackra textilier för hemmets alla rum, och har så gjort sedan drygt 20 år tillbaka. Konceptet är enkelt; att vara en konstant inspirationskälla som förskönar ditt hem. Genom en bred baskollektion i kombination med spännande säsongskollektioner kan du själv skapa din personliga stil. Himlas produkter är gjorda i naturmaterial med linne som främsta representant och kvalitet i fokus.  Alla produkter är egendesignade och färgsättningen utgör en viktig del i konceptet som utöver kvalitet innefattar färgkoordination och inspirerande variation. 

HISTORIA

Himla AB grundades 1990 i Uppsala, där huvudkontoret fortfarande är beläget, och köptes 1996 av den nuvarande ägaren Annica Högström. Annica tog över Himla under en period när linnet fick ett uppsving i inredningsbranschen, och med sin stilsäkra känsla för färg tog det inte lång tid innan hon kunde börja expandera verksamheten. Himla erbjöd, och erbjuder fortfarande, flera olika serier, strukturer och färger som kan varieras och matchas fritt med varandra. Himla har samarbetat med samma leverantör i Litauen sedan 17 år tillbaka, och parallellt har deras verksamheter växt. Tack vare det långa samarbetet håller Himlas produkter jämn och hög kvalitet och design- och tillverkningsprocess sker i nära samverkan. Utöver att arbeta med nya kollektioner och produkter fokuserar Himla på att inspirera sina kunder genom att producera vackra miljöbilder och butiksinstallationer. Målet är att du som kund ska hitta både färdiga lösningar och inspireras till dina alldeles egna vad gäller hemmets textilinredning.

POPULÄRA SERIER

är en av Himlas mest populära serier och är gjord i tunt vävt hellinne som tvättats för att få en härlig, mjuk känsla. Sunshine-textilierna behöver därför inte strykas, utan en skrynkla här eller där är vad som ger liv åt tyget. Serien kan med fördel kombineras med andra produkter ur Himlas sortiment för att skapa en personlig stil. Himlas serie

Maya

passar på alla dukade bord, och ger dem klassisk och rustik skönhet. Alla produkter i serien är gjorda i hellinne och har mycket struktur, vilket väcker liv i din dukning. Serien innehåller dukar, löpare och servetter i olika storlekar och färger, vilket gör att du kan mixa och matcha olika produkter efter tycke och smak.Vill du ha textilier som passar alla olika tillfällen är Himlas serie ett bra val. Alla produkter i serien är gjorda i tätt vävt hellinne som sedan tvättas för att få till en ledig och modern känsla, som passar lika bra på landet som i stan.Himlas moderna klassiker,

Ebba

, är en komplett bordsserie som passar utmärkt för alla dukningar. Ebba har en elegant hålsöm och är tillverkad i lättskött halvlinne- 55% lin och 45% bomull.

Populära filtreringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*