FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in
Varumärken/House Doctor

House Doctor

Familjeägda designföretaget House Doctor grundades 2001 och har sina rötter i Danmark. House Doctors sortiment karaktäriseras av skandinavisk design och strama linjer. Varumärket fick snabbt stor popularitet och har fått en bred spridning tack vare sin utmärkande design som är modern och sofistikerad, ofta inspirerad av naturen.I sortimentet av House Doctor produkter finner du inredning med hög kvalité för hemmets alla rum. Här finns ett brett av inredning, allt ifrån möbler, förvaring, textilier, kökstillbehör och övriga inredningsdetaljer. Vår inredning från House Doctor passar dig som vill skapa en harmonisk och personlig stil i hemmet.
837 träffar sorterat på  
Popularitet
Rustic skål - 14 cm - House Doctor
House Doctor

Rustic skål, 14 cm

68 kr84 kr
I lager
1
...
24
Sida 1 av 24

Mer om House Doctor

Bland våra produkter från House Doctor hittar du allt som du behöver för att skapa en trivsam inredning där du kan koppla av. House Doctor har inredning och övriga produkter för dig som tycker om skandinavisk design, men som samtidigt vill skapa en personlig stil i hemmet. I sortimentet finner du bland annat mattor med djärva mönster och mycket detaljer, och även lite mer avskalade mattor i toner som är mer naturnära. De olika mattorna från House Doctor går även utmärkt att matcha med stolar och bord från övriga inredningsprodukter i sortimentet.

House Doctor har även tagit fram karaktäristiska kökstillbehör som vackra handmålade serveringsskålar och koppar i olika mönster, dricksglas av unik karaktär och vackert handmålade tallrikar i stengods. Du kan också finna vaser designats i nyskapande material som exempelvis lera och färgad mässing. Även traditionellt material som stengods och porslin, ges ny färg och struktur med nya spännande tekniker som ger ett förbluffande snyggt resultat.  

Låt dig inspireras av det breda utbudet av inredning och design hos House Doctor. Väck fantasin och kreativiteten till liv och dekorera det där vardagsrummet eller sovrummet som du alltid har drömt om!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*