FRI FRAKT ÖVER 495 KR

ÖPPET KÖP 30 DAGAR

Produkter
Annat
Logga in

ISi

21 träffar sorterat på  
Popularitet
Gräddpatroner iSi Pro - 50-pack - ISi
ISi

Gräddpatroner iSi Pro, 50-pack

405 kr450 kr
På väg till oss

Mer om iSi

1964 grundades varumärket iSi i Tyskland, och har sedan dess varit ledande inom bland annat gastryck-system. Idag säljer iSi sina produkter i över 80 länder, och hos oss på KitchenTime finner du flera av deras välkända sifoner, så som gräddsifoner, sodasifoner och matsifoner. ISi vill bidra  till att kockar och bartenders över hela världen kan skapa mästerverk! Genom att använda iSi:s produkter blir det enkelt för dig att bland annat vispa grädde till efterrätt eller göra kolsyrat vatten till middagen. Isi:s ledord är ”Perfect design and endless inspiration” och detta är vad de vill sprida till alla kök världen över.

HISTORIA

Det var år 1964 som det som idag ligger till grund för iSi började växa fram. Karl Fischer-Pochtler var en av männen bakom framväxten av varumärket. Redan i början av 1900-talet producerade iSi deras första sodamaskiner under företagsnamnet Carl Pochtler AG. Idag är varumärkets namn iSi Group och namnet uppkom efter iSi Metallwarenfabriks börsnotering. Företaget är idag familjeägt och Christian C. Pochtler har framgångsrikt lett företaget in i 2000-talet genom en innovativ företagsstrategi. Sedan starten har innovation och forskning varit två viktiga faktorer för succén bakom iSi:s ledande position inom den internationella marknaden för tryckbärande gassystem. Idag är iSi Group representerade över hela världen både vad gäller produktion och fösäljning och de exporterar sina produkter till över 80 olika länder. iSi erbjuder anpassade lösningar för alla användningsområden som kräver kompakt energi i form av trycksatt gasladdare. 

VISION

iSi:s vision är att följa outforskade vägar och hitta nya möjligheter. iSi vill inspirera och skapa nya trender och återupptäcka matupplevelser på nya sätt. Isi är alltid på jakt efter nya idéer för att väva samman kreativitet, tillit och variation. iSi har förenat innovation, design och funktionalitet i alla deras produkter i över 50 år. iSi vill bidra till en rikare matlagningsupplevelse både i hem och i professionella kök. När nyfikenheten har blivit inspirerad sätter kreativiteten igång och alla behöver vi inspiration, och inspiration är iSi:s grundbult!

HÅLLBARHET

Enligt iSi är hållbar utveckling endast möjlig genom att anställda blir medvetna om miljöfrågor, från råmaterial till produkt. Råmaterialet som används i iSi-laddare är djupdragningsstål som går igenom en process i iSi:s egen produktion. Stål är hållbart material, vilket kan återanvändas nästan utan begränsning eller försämring av kvalitet. Det metallskrot som smälts ner till stål igen skapar en ekologisk och hållbar cykel. Att behålla metallskrot och ta med i metallproduktionen är viktigt för återvinningsprocessen. Det är otroligt viktigt att återvinna iSi:s laddare, vilket du gör i närmaste soprum eller sopcentral i de containrar som är för metall och aluminium, genom detta kan vi skapa en miljövänlig cykel av materialanvändning!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Få 50kr rabatt*